Nyhedsbrev: Samlet indsats skubber unge i retning af job

Ledelse

09/10/13 7:45

Jakob Rom Johansen

Udsatte unge rykker tættere på job eller uddannelse, når indsatsen bliver tværfaglig og koordineret. Det viser erfaringerne fra Route 25.

Unge som ud over ledighed også kæmper med andre udfordringer har brug for en tværfaglig og koordineret indsats.

Det viser erfaringerne fra Route 25, der er et projekt, som Cabi og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) står bag, mens Ikast-Brande, Odder og Egedal kommuner deltager i projektet. Ideen med projektet er netop at samle en tværfaglig indsats omkring den unge, og i samarbejde med lokale virksomheder hjælpe dem i uddannelse eller job.

Nu kan du på www.route25.dk læse en række eksempler, der viser, hvordan unge er kommet i retning af uddannelse eller job. Du kan bl.a. læse om Nicklas, der på et halvt år fik bugt med sine svære angstanfald og kom i job.

”Historien om Nicklas er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at bringe en ung videre, når kræfterne bliver forenet i indsatsen. I Route 25 har vi set, hvordan det er muligt at arbejde hurtigere og mere kvalificeret, når personer med forskellig ekspertviden sætter sig sammen og gennemgår en sag,” siger seniorkonsulent i Cabi, Bente Nissen, til nyhedsbrevet Cabi Nyt, der netop er udkommet.

Her kan du desuden læse følgende historier:

Læs Cabi Nyt!

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.