Nyt samarbejde mellem COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Uddannelse

15/08/2019

COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) indgår et nyt samarbejde, der sætter fokus på at styrke kommunikationen i den kommunale sektor.

I løbet af efteråret 2019 udbyder COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole en række kommunikationskurser, der henvender sig til ledere og medarbejdere i den kommunale sektor. 

- Med samarbejdet sikrer vi, at kommunalt ansatte har let adgang til efteruddannelse af høj faglig kvalitet inden for kommunikation. I COK har vi kendskabet og adgangen til de kommunale ledere og medarbejdere, og DMJX har den kommunikationsfaglige ekspertise, siger Claus Damgaard, afdelingschef i COK. 

Udvikling kræver nye kommunikative kompetencer
At være en dygtig kommunikator er en vigtig egenskab hos de kommunale ledere og medarbejdere. 

COK på DenOffentlige

COK er redaktør for eget indhold på DenOffentlige, og udgiver artikler, debatindlæg, synspunker, pressemeddelelser og cases om offentlig ledelse og kompetenceudvikling. 

Læs mere om COK her. 

Læs mere om at blive redaktør her.

- Et arbejdsmarked i forandring kræver nye kompetencer. Vi oplever en stigende efterspørgsel på især vores kurser inden for kommunikationsområdet. Med COK-samarbejdet udbyder vi tre kurser, der på hver sin måde er tilrettede de kommunale ledere eller medarbejdere. Det betyder meget for os, at vi rammer rigtigt med emnevalg og indhold og ser meget frem til synergien i samarbejdet, udtaler Sussi Ulrikka Seltoft Bergh, chef for kurser og videreuddannelse, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Samarbejdet mellem COK og DMJX er iværksat ud fra ønsket om at få styrket de kommunale ledere og medarbejderes kommunikative kompetencer – både i forhold til de mere grundlæggende kommunikative færdigheder og i forhold til nye kommunikative kompetencer, som fremtidens udfordringer kalder på.

Tre kurser
I løbet af efteråret udbyder COK og DMJX tre kurser i både København og Århus.

Et skrivekursus der henvender sig til medarbejderne, som har meget skriftlig kommunikation med borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Et præsentationskursus der er relevant for ledere og medarbejdere, som vil blive bedre til at holde oplæg og præsentere budskaber.

Og sidst men ikke mindst et kursus i forandringskommunikation, der henvender sig til kommunale mellemledere – fx teamleder, afdelingsleder, sekretariatsleder eller lignende, og som ofte skal viderebringe og implementere store og små forandringer i den daglige drift.

Mest Læste

Annonce