Vis os tillid - giv os tid

Det danske samfund ødsler skatteborgernes penge bort på nytteløst, offentligt bureaukrati.

Den stigende bureaukratisering af den offentlige sektor er et kæmpe problem for Danmark, fordi den medfører, at det danske samfund går glip af et stort potentiale. Hver dag spildes der på den måde store mængder af faglige ressourcer, fordi medarbejdere inden for en lang række offentlige erhverv ikke har tid til at tage sig af deres kerneopgaver. Tiden går i stedet til nytteløse registrerings- og dokumentationsopgaver, der savner faglig relevans.
 
Vi må forlange, at vores politikere lever op til deres ansvar og forstår at prioritere de opgaver, der fører til øget kvalitet i stedet for at blive ved med at skabe større og større ineffektivitet. Prioriteringsnødvendigheden er ikke mindre i lyset af, at Danmark de seneste år har befundet sig i en alvorlig finanskrise, og Danmark har simpelthen ikke råd til at blive ved med at ødsle skatteborgernes penge bort på meningsløst bureakrati.
 
Tag faget tilbage anerkender, at økonomien er begrænset. Aktionen er derfor ikke et krav om flere penge, men et ønske om at bruge de penge, der er, der, hvor de gør størst nytte. Vi vil rigtig gerne gøre vores arbejde ordentligt og tage os af vores patienter. Vi vil gerne være med til udvikle og uddanne de mange børn og unge, så de er rustet til den dag, hvor de skal være med til at bære Danmark videre. Og vi vil gerne medvirke til at hjælpe borgere i nød, så de fortsat oplever, at de er en uundværlig del af vores samfund og fællesskab.
 
Så giv os tid til at gøre det, vi er uddannet til. Vis os tillid og lad os få faget tilbage.
Tag faget tilbage på DenOffentlige.dk Tag faget tilbage er et initiativ, der har til formål at skabe debat om og arbejde imod det stigende bureaukrati i sundhedssektoren....
Aktivitet: Artikler: 7 | Kompetenceområder: 3

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også