Vivi Nør Jacobsen

Vivi Nør Jacobsen

E-mail:

SF'er, 42 år gammel, bor i rækkehus og er så glad for at være mor til to. Min løn tjener jeg på meningsfuld vis som konsulent i fagbevægelsen. Fritiden jeg bruger jeg på løbeture i vestskoven, men mest på politik, 2xskolebestyrelser og som mor, datter, søster, kæreste og ven. 

Blogs

 • 100 årig superkraft sikrer vores konkurrenceevne
  22.10.18 Europa

  Danmarks konkurrenceevne er i topform, og det er især takket være vores arbejdsmarkedsmodel. Det viser en ny rating fra World Economic Forum. Så kære Folketing værn om modellen - istedet for at smadre den med løndumping fra 3. lande.

 • Kommuner, skift bank!
  27.09.18 Politik

  Kære kommuner, skift bank Kommunerne er nødt til selv at tage affære, hvis de vil have en bank, der har en etisk forsvarlig omgang med skatteborgernes penge. Den danske og andre bankerne har med al tydelighed vist, at deres etik er… væk.

 • Tryghed kurerer usikkerhed og politikerlede
  11.09.18 Social

  65 procent af danskerne har stor eller ret stor mistillid til politikerne. Det forstår jeg egentlig godt. For mistillid kommer af utryghed og med udhuling af dagpenge og et bristet system for førtidspension er trygheden blevet skrøbelig.

 • Mangel på arbejdskraft? Nej, på ansvar
  06.09.18 Social

  Vi hører dagligt arbejdsgivere råbe på lettere adgang til mere udenlandsk arbejdskraft - fra lande udenfor EU. Noget tyder på, at de i virkeligheden bare råber på billigere medarbejdere. Jeg siger: Tag ansvar.

TILMELD NYHEDSBREV