Welfare Tech

Welfare Tech

Forskerparken 10 H, 5230 Odense M

Telefon: 3337 9989 Website: www.welfaretech.dk E-mail:

Welfare Tech er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark.

Welfare Tech gennemfører projekter, konferencer, workshops, netværk, match making og formidlingsaktiviteter, som optimerer rammerne for, at erhvervslivet kan realisere det kæmpe udviklingspotentiale, der ligger inden for velfærdsteknologier. Welfare Tech arbejder samtidig for at de nye løsninger, produkter og metoder bidrager til bedre offentlig serviceydelser, bedre arbejdsmiljø og realisering af effektiviseringseffekter i den social- og sundhedssektoren.

Welfare Tech støttes af Vækstforum Syddanmark og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Navne

 • Welfare Tech får ny direktør
  19.02.15 Ledelse

  Den nationale klyngeorganisation Welfare Tech har fundet ny administrerende direktør i Dansk Industri. Han skal afløse Troels Bierman Mortensen, der har været konstitueret i næsten et år.

 • Welfare Tech har fået ny fungerende direktør
  23.04.14 Ledelse

  Welfare Techs direktør Henrik Kagenow har med beklagelse fratrådt sin stilling som direktør for Welfare Tech af helbredsmæssige årsager. Ny konstitueret direktør er fundet i bestyrelsen.

Pressemeddelelser

 • EU-guld til sund erhvervsklynge
  25.06.19 Sundhed

  Danmark er førende inden for samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige, når der skal udvikles ny teknologi. Flere danske klyngeorganisationer har modtaget EU-kommissionens guldcertifikat for at fremme sundhed gennem samarbejde.

 • Dansk velfærdsklynge rykker op i Europas elite
  23.04.14 Velfærd

  Den danske klynge for sundhed og velfærdsteknologi, Welfare Tech, er kåret som en af Europas bedste klynge-organisationer for sin indsats for at fremme udvikling og implementering af dansk velfærdsteknologi.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: