Welfare Tech

Welfare Tech

Forskerparken 10 H, 5230 Odense M

Telefon: 3337 9989 Website: www.welfaretech.dk E-mail:

Welfare Tech er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark.

Welfare Tech gennemfører projekter, konferencer, workshops, netværk, match making og formidlingsaktiviteter, som optimerer rammerne for, at erhvervslivet kan realisere det kæmpe udviklingspotentiale, der ligger inden for velfærdsteknologier. Welfare Tech arbejder samtidig for at de nye løsninger, produkter og metoder bidrager til bedre offentlig serviceydelser, bedre arbejdsmiljø og realisering af effektiviseringseffekter i den social- og sundhedssektoren.

Welfare Tech støttes af Vækstforum Syddanmark og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Artikler

 • Bedre service til akutte syge via virtuelle lægebesøg
  10.11.19 Sundhed

  7.800 borgere, ét lægehus, to plejecentre. Hvordan kan et lægehus med lægemangel optimere sin service til især akutte syge på byens tre plejecentre? Lægehuset i Sakskøbing har stor succes med virtuelle lægebesøg.

 • Vores data er uundværlige for fremtidens velfærd
  15.10.19 Sundhed

  Der er ingen tvivl om, at big data, kunstig intelligens og machine learning vil være med til at effektivisere fremtidens velfærdssektor. Men Danmark mangler en fælles cloud, hvor der er adgang til al dansk sundhedsdata – både privat og offentligt.

 • Ny velkendt direktør i sundhedsklynge
  01.10.19 Sundhed

  Welfare Tech skifter direktør per 1. november. Den fungerende næstformand for velfærdsteknologiklyngen Welfare Tech træder ind som direktør – en stilling han allerede kender særdeles godt.

 • Der skal fart på udviklingen af kunstig intelligens
  17.09.19 Sundhed

  Udviklingen af kunstig intelligens går langsomt. På AI-Konferencen hos Welfare Tech blev der præsenteret løsninger, der kan fremskynde reelle AI-produkter inden for sundhed. Syntetisk data og forklarlig kunstig intelligens kan være en løsning.

 • Bidrag til verdensmålet for sundhed og trivsel
  29.08.19 Europa

  FN's Verdensmål for sundhed og trivsel kan sætte retning for fremtidens sundhedssektor. Gennem fælles retning på tværs af det offentlige, private og videninstitutioner kan løsninger, der styrke sundhed i Danmark også hjælpe i resten af verden.

Navne

 • Welfare Tech får ny direktør
  19.02.15 Ledelse

  Den nationale klyngeorganisation Welfare Tech har fundet ny administrerende direktør i Dansk Industri. Han skal afløse Troels Bierman Mortensen, der har været konstitueret i næsten et år.

 • Welfare Tech har fået ny fungerende direktør
  23.04.14 Ledelse

  Welfare Techs direktør Henrik Kagenow har med beklagelse fratrådt sin stilling som direktør for Welfare Tech af helbredsmæssige årsager. Ny konstitueret direktør er fundet i bestyrelsen.

Arrangementer

Pressemeddelelser

 • Danmark er velfærdsteknologiens vugge
  02.09.19 Sundhed

  Der bliver ikke medarbejdere nok til fremtidens udfordringer på velfærdsområdet. En del af løsningen kan findes via velfærdsteknologi. Danmark er førende inden for udvikling af velfærdsteknologi, og borgerne er klar til at bruge teknologien.

 • EU-guld til sund erhvervsklynge
  25.06.19 Sundhed

  Danmark er førende inden for samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige, når der skal udvikles ny teknologi. Flere danske klyngeorganisationer har modtaget EU-kommissionens guldcertifikat for at fremme sundhed gennem samarbejde.

 • Dansk velfærdsklynge rykker op i Europas elite
  23.04.14 Velfærd

  Den danske klynge for sundhed og velfærdsteknologi, Welfare Tech, er kåret som en af Europas bedste klynge-organisationer for sin indsats for at fremme udvikling og implementering af dansk velfærdsteknologi.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: