Zealand Care A/S

Zealand Care A/S

Jydekrogen 7, 2625 Vallensbæk

Telefon: 70272924 Website: www.zealandcare.dk E-mail:

Zealand Care er en serviceudbyder til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger. Vores mål er at gøre hverdagen lettere for mennesker med en funktionsnedsættelse. Vi hjælper offentlige institutioner i hele Danmark med at levere hjælpemidler til borgerne og har siden 1996 leveret løsninger til omkring en million borgere. Fremtiden byder på udfordringer – der vil bl.a. mangle varme hænder til at hjælpe et støt stigende antal ældre. Det betyder, at vi har fokus på sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger, der kan hjælpe, aflaste og behandle.

Gennem detailkæden Seniorland tilbyder vi også professionel rådgivning og salg til private via fysiske butikker samt online.

Zealand Care er ejet af den hollandske koncern Louwman, og vi har i dag ca. 80 medarbejdere fordelt over det meste af Danmark..

Navne

  • Zealand Care udvider sin salgsorganisation
    17.08.11 Velfærd

    Dan Kragh er pr. 14. juni 2011 ansat som Key Account Manager, Vest for Storebælt og Mikkel Andersen pr. 15. august som Key Account Manager, Øst for Storebælt. Baseret på 16 års erfaring med det offentlige marked udvikler Zealand Care løbende nye koncepter, der sikrer økonomisk optimering og nye muligheder – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner