Foto: Shutterstock

17 børn fra hjemsendes fra dansk børnehave

På grund af en positiv COVID-19 test hos en medarbejder i Børnehaven Sønderskov i Tinglev er 17 børn hjemsendt.

En medarbejder i Børnehaven Sønderskov i Tinglev er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor børnehaven efter dialog med sundhedsmyndighederne har hjemsendt 17 børn fra børnehaven. De 17 børn er alle defineret som nære kontakter.

"Der er blevet ringet rundt til de relevante forældre til børnene i Børnehaven Sønderskov. Vi har haft en tæt dialog med sundhedsmyndighederne, og vi følger som altid deres anbefalinger. Det opfordrer jeg til, at alle gør, så vi på den bedste måde kan inddæmme og begrænse smitten," siger dagtilbudschef i Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer