Om POV DenOffentlige

Fra 1. marts 2020 udgives DenOffentlige under navnet POV DenOffentlige i samarbejde med Danmarks største medie for borgerjournalistik, debat og ekspertanalyse, POV International.

Relanceringen af Danmarks største platform for den offentlige sektor har betydet en øget, skærpet journalistisk dækning af stofområdet, samt muligheder for at trække linjer og forbindelser på tværs af de to medier, ny bevågenhed, et bredere netværk og en direkte kanal til en bredere læserprofil.

  • Mere end 100.000 månedlige sidevisninger
  • Skarpt defineret målgruppe af engagerede borgere, ledere, politikere, chefkonsulenter og fagprofessionelle
  • Dagligt nyhedsbrev med 11.000 modtagere:
    50% beslutningstagere, 30% fagprofessionelle, 20% chefkonsulenter, 5% journalister og redaktører
  • Stort mediefokus fra andre medier: artikler og indlæg fra POV DenOffentlige inspirerer andre medier i Danmark til at finder nye kilder til debatter og artikler
  • Indhold på DenOffentlige optræder i presseklip hos landets beslutningstagere
  • Alt indhold er gratis for læserne og lever derfor godt på sociale medier
  • POV DenOffentlige har adgang til over 200.000 brugere gennem os selv og samarbejdspartnere
  • Du bliver en del af et netværk af mennesker, der vil det bedste for den danske velfærdsmodel og det danske samfund.

Vi faciliterer debat, viden og dialog
POV DenOffentlige er et uafhængigt, digitalt medie med fokus på velfærdsstaten og den offentlige sektor i Danmark.

DenOffentlige er grundlagt i 2013, og har gennem 6 år manifesteret sig som samskabende medie, hvor repræsentanter for offentlige og statslige organisationer, politikere og meningsdannere har haft adgang til selv at publicere nyheder, jobnyt, blogs og debatindlæg.

Vi faciliterer debat, deler viden og fremmer dialogen om demokratisk udvikling af Danmark med civilsamfundet i centrum. Som samskabt medie inviterer vi aktører i og omkring den offentlige sektor til selv at dele deres viden direkte på DenOffentlige.dk.

LÆS HER HVORDAN DU KAN BLIVE UDGIVER PÅ POV DenOffentlige

POV DenOffentliges uafhængige redaktion
Omdrejningspunktet for POV DenOffentlige er indhold, der bidrager konstruktivt gennem ny viden, relevante synspunkter og inspirerende cases.

Derfor udvælger og prioriterer redaktionen indhold til POV DenOffentlige.dk ud fra nyhedskriterierne væsentlighed og aktualitet frem for identifikation, konflikt og overraskelse.

Redaktionen fravælger af princip historier, der alene tjener et negativt, kritisk formål eller fremmen af egeninteresser.

POV DenOffentlige bestræber sig på altid at agere respektfuldt og inkluderende i sit forhold til kilder, udgivere og andre samarbejdspartnere.

Vores visioner og måde at drive medie på, kan du læse mere om her.

Standarder, rettelser og disclosures
Vi håndhæver faktabaserede journalistiske standarder og fair og uafhængige analyser.

Alle skribenter tilknyttet POV DenOffentlige skriver i eget navn og står selv på mål for synspunkter og meninger. Disse synspunkter deles derfor ikke nødvendigvis af hverken POV DenOffentlige eller andre skribenter.

Det gælder også på vores Facebook-side, hvor links til andre medier, som vi vælger at dele, ikke nødvendigvis er udtryk for POV DenOffentliges overbevisning, men alene at vi finder linket værd at forholde sig til.

Hvor det er af offentlig interesse, giver vi anonymitet til kilder, hvis identitet kan bekræftes.

Finder vi mindre fejl, retter vi dem og adviserer med rettelsesnoter under pågældende tekst.

Alvorlige fejl adviseres øverst i pågældende tekst. POV trækker udelukkende tekster tilbage i tilfælde af grundlæggende fejl. Igen vil det ske med advisering af forhold og årsag.

POV DenOffentlige er tilmeldt Pressenævnet.

FIND VORES KODEKS FOR UDGIVELSE OG KOMMENTARER HER.

DenOffentliges udgivere
Som samskabt medie er POV DenOffentlige - udover sin uafhængige redaktion - summen af de udgivere, der hver dag bidrager til mediet.

Vi tror på, at der findes uanede mængder viden og værdifuld erfaring blandt offentlige, private og civile aktører i Danmark, som kan bidrage konstruktivt til samfundsdebatten.

Derfor har vi givet selvstændige aktører direkte adgang til at udgive deres eget indhold på POV DenOffentlige.dk - i aktørernes eget navn.

Alt indhold kurateres af POV DenOffentlige for at sikre, at det overholder vores kodeks for udgivelse og kommentarer.

LÆS HER HVORDAN DU KAN BLIVE UDGIVER PÅ POV DenOffentlige

Kommunikationsrådgivning
POV DenOffentlige samarbejder med en række forskellige kommunikationsbureauer og -konsulenter.

Skriv eller ring til kontaktchef Søren Jensen på salg@denoffentlige.dk eller 3010 4197 for at høre, hvem der kan være relevant til at hjælpe jer med kommunikationen.

Organisation
POV DenOffentlige er et privat ejet, uafhængigt nyhedsmedie, der udgives og redigeres i samarbejde med POV International.

KONTAKT OS PERSONLIGT HER.

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: