Ældrepleje med borgeren i centrum: Her er dilemmaer og kompetencer
17/09/2019
Velfærd Ældrepleje må tage afsæt i borgenes forestillinger om det værdige ældreliv. Ikke medarbejdernes, eller faglighedens eller organisationens vaner, plejer mv. Med afsæt i en analyse fra Nationalt videnscenter for værdig ældrepleje kommer denne artikel med bud på, hvilke kompetencer medarbejderne skal lære at mestre, for at levere den værdige ældrepleje.
Et kig i spejlet styrker dit personlige lederskab
17/09/2019
Ledelse Du er nødt til at kende og bruge dig selv i lederjobbet, for det nødvendige følgeskab som leder, opnår du sjældent uden at investere din person. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse giver inspiration til at kende og udvikle dig som leder.
Der skal fart på udviklingen af kunstig intelligens
17/09/2019
Sundhed Udviklingen af kunstig intelligens går langsomt. På AI-Konferencen hos Welfare Tech blev der præsenteret løsninger, der kan fremskynde reelle AI-produkter inden for sundhed. Syntetisk data og forklarlig kunstig intelligens kan være en løsning.
Dataforbrug udleder lige så meget CO2 som verdens samlede flytrafik
16/09/2019
Infrastruktur Klimaudfordringen er alt for stor til, at ansvaret kan ligge hos forbrugerne. Det er politikerne, der skal stille krav til tech-giganterne, siger Research & Innovation Specialist, Lea Schick.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter