Professor: Her er afløseren for NPM
08/04/2019
Ledelse Kontrol- og regelbaseret styring er i sidste ende baseret på mistillid til offentligt ansatte, argumenterer professor Jacob Torfing og foreslår en ny tilgang, der antager, at fagprofessionelle gerne vil lave et godt stykke arbejde.
NGO'ere hjælper udbydere af kviklån og casinosites
25/03/2019
Velfærd Danske Hospitalsklovne, Diabetesforeningen og Røde Kors hjælper udlånsvirksomhed med at sælge lån med renter på over 300 procent til økonomisk pressede mennesker. De tre organisationer lægger gerne navn til for at få 2-3.000 kroner i støtte.
Fravær og mennesker er ikke matematiske formler
24/03/2019
Uddannelse Undervisningsministeriet har offentliggjort fraværstal for gymnasier og VUC. Fraværet skal ned, og VUC tager initiativer. Der er flere årsager til fravær, og forskellige aktører skal samles, hvis fraværet skal ned, skriver syv rektorer i debatindlæg.
De kunne ikke fordrage hinanden: I dag leder de 400 ansatte sammen
21/03/2019
Ledelse De første to år ønskede lægen Henrik Røgind og sygeplejersken Tine Lundbak hinanden hen hvor peberet gror. De gik så langt, at de begge klagede over den anden til direktionen. I dag er de et stærkt lederteam, der går foran med værdibaseret fokus.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter