5 gode ideer til hvordan du kobler af, når du arbejder hjemmefra

Glemmer du også at få koblet af, når du arbejder hjemmefra? Måske kan du bruge lidt inspiration, til at huske at få pustet ud og tage en pause fra arbejdet. 

Sponsoreret indhold

I en tid hvor mange virksomheder lader ansatte arbejde hjemmefra, kan det nogle gange være svært ikke at lade arbejdet fylde det hele. Netop derfor er det vigtigt at tage pauser, hvor arbejdet ikke er i fokus, så hjemmekontoret ikke ender med at få overtaget - og grænsen mellem fri og arbejde flyder sammen.

Derfor har vi samlet 5 gode ideer til hvordan du kan koble af, i løbet af dagen, når du arbejder hjemmefra. 

1. Ordne vasketøjet. Hvis du arbejder hjemmefra, er det oplagt at udnytte muligheden for at komme i bund i vasketøjskurven. Det kan næsten blive hyggeligt at ordne, hvis du eventuelt sætter en god podcast på, imens du arbejder dig igennem bunkerne af tøj. 

2. Spil et spil på computeren eller mobilen. Kan du lide at spille spil, så kan du koble af fra arbejdet med et spil på mobilen eller computeren. Der er noget at finde for enhver smag, et par ideer kan være: 7-kabale, Candy Crush eller du kan bruge en Leovegas bonuskode.

3. Gå en tur midt på dagen. Tag en pause fra arbejdet og gå en tur. Det er sundt at gå en rask tur - forskning viser faktisk at gåture har en positiv påvirkning på humøret og at gang forebygger stress. Det behøver ikke være lange ture, en gåtur på blot 15 minutter, nedsætter trangen til søde sager - som man nemt kan blive fristet af at spise, når man alligevel sidder hjemme og arbejder.

4. Brug tid på at lave en lækker frokost. Hvis du arbejder hjemmefra, er køkkenet og køleskabet lige ved hånden. Hvorfor ikke lave en lækker frokost? Få et afbræk fra klap-sammen-maden og kokkerer en lækker og velsmagende frokost, som giver dig energi til resten af dagen.

5. Vigtigst af alt - planlæg din dag. En god tommelfingerregel når man arbejder hjemmefra er, at planlægge sin dag. Lav et skema for hvornår du møder, har pause og hvornår du holder fri. Selvom du har muligheden for at arbejde, lige når det skal være - så er det for ens egen skyld, en god ide at planlægge tidspunkter for hvornår der skal arbejdes, hvornår der er pause og hvornår du holder fri. Så sikre du at dit arbejde og privatliv ikke flyder for meget sammen, og at du dermed glemmer at koble af.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer