5 offentlige domæner du bør kende til

Internettets tilblivelse har i dag resulteret i et utal af forskellige domæner, og det kan være svært at finde rundt i dem alle sammen. Et domæne er et unikt navn, der dækker over mindst én IP-adresse, og det bruges i langt de fleste tilfælde ved hjemmesider.

Du kan også nemt få dit helt eget domæne, og det koster dig ikke en formue. Køb dit eget domæne her og læs med videre, hvis du vil vide, hvilke fem offentlige domæner, du bør kende til. 

SKAT.dk

Først og fremmest er der selvfølgelig skat.dk, som er en side, der er god at kende til, og i særdeleshed for dig, der er over 18 år. Alle danskere over 18 år skal betale minimum 38 % i skat hver måned, og på skat.dk kan du have det fulde overblik over, hvad du betaler, og hvad du har af f.eks. forskellige fradrag. 

DR.dk

Vil du have serveret dine nyheder på den bedste og mest troværdige måde? Så skal du kigge forbi dr.dk. Danmarks Radio leverer kvalitetsjournalistik med en objektiv tone, så du altid kan få de helt rigtige nyheder. Samtidig kan du finde meget andet indhold på deres hjemmeside. Du finder blandt andet webradio og web TV, som du kvit og frit kan streame med det samme. Du kan også følge med i forskellige temaer på deres hjemmeside, så du altid er godt opdateret på både indland og udland. 

Borger.dk

Skat er én ting, men borger.dk samler faktisk det hele for dig. Ved at bruge denne side vil du blandt andet kunne tilgå skat.dk og mange andre af de offentlige domæner, som du har brug for. På borger.dk kan du gøre alt, der har med både flytning, sundhedsvæsnet, SU og meget andet at gøre. Denne platform er din guide til at løse alle de praktiske ting, som du skal have styr på som statsborger i Danmark. Derfor er borger.dk et domæne, som du med sikkerhed skal skrive dig bag øret. 

E-boks.com

Før i tiden kom alt vores post direkte hjem til os i vores postkasser. Det betød også tonsvis af forsinkelser, breve der blev væk og mange kuverter, der bare blev åbnet og smidt ud. I dag får du alt din post fra det offentlige ind i din e-boks, som du finder hos e-boks.dk. Her vil du have samlet alle vigtige papirer på ét og samme sted, og du får også dine lønsedler herind hver eneste måned. Det eneste, det kræver, er, at dit NEM-ID fungerer, som det skal, så du kan tilgå din e-boks. 

Sundhed.dk

Det sidste offentlige domæne, som du bør kende til, er sundhed.dk. Denne side er god, hvis du har symptomer på sygdom, får udslæt eller noget helt tredje og gerne vil se, hvilken sygdom det muligvis kan være. Her finder du informationer om symptomer, behandling og langtidsudsigterne. Det er dog vigtigt, at du altid går til egen læge, og at du ikke lader dig skræmme af de forskellige sygdomme. Der findes nemlig mange symptomer, som hyppigt kommer til udtryk i langt de fleste sygdomme og tilstande.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer