VIA Administrationsbachelor

VIA Administrationsbachelor

Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C

Telefon: 87553331 Website: http://www.via.dk/uddannelser/samfund-og-sociale-forhold/administrationsbachelor E-mail:

Administrationsbacheloruddannelsen på VIA er en professionsuddannelse, som uddanner studerende til at løse og udvikle administrative drifts-, planlægnings- og udviklingsopgaver i politisk styrede organisationer. Som uddannelsessted vil vi med denne blog vise, hvad de studerende producerer af aktuelle opgaver, ideer og andre aktiviteter. Bloggen vil også indeholde aktuelle debatindlæg fra undervisere samt blogindlæg om uddannelsens forsknings- og udviklingsaktiviteter, herunder publicering af bøger mv. Vi ser frem til lærerig debat.

 

Blogs

 • Socialøkonomi – en vanskelig disciplin
  02.06.18 Velfærd

  Det, at drive en socialøkonomisk virksomhed, der skal tage hensyn til både en social og en økonomisk bundlinje, er en svær disciplin. Og det giver udfordringer og problemer, som man har set det med Café Kaffegal i Aarhus.

 • Ny udgivelse målrettet uddannelse i offentlig administration
  05.09.17 Velfærd

  Medarbejdere ved professionshøjskolerne VIA University College og Metropol er forfattere til 2. udgave af lærebogen Offentlig administration i et udviklingsperspektiv.

 • Fravær af uddannelsespolitisk ansvar
  10.01.17 Politik

  Uddannelsesloftet betyder, at man ikke længere kan tage én uddannelse, der er kortere end den man har i forvejen eller to uddannelser af samme længde. Det afføder nogle utilsigtede konsekvenser.

 • Hvad er en Administrationsbachelor?
  04.11.16 Ledelse

  Hvad er en Administrationsbachelor og hvad kan man bruge dem til? Rigtig mange arbejdsgivere og ansatte i kommuner, regioner og staten er usikre på, hvad en administrationsbachelor egentlig er. Noget af svaret findes her.

 • Samskabelse og socialt entreprenørskab
  10.08.16 Velfærd

  Presset på velfærdsinstitutionerne i form af øgede forventninger og krav fra borgerne og samtidigt stadig snævre økonomiske rammer, øger behovet for en mere innovativ og kreativ praksis i velfærdsinstitutionerne. En ny bogudgivelse fra Hans Reitzel.

 • Velkommen på bloggen
  09.08.16 Velfærd

  Semesterstart er lige på trapperne sammen med en ny bog om samskabelse og socialt entreprenørskab. Læs om bogen på denne blog.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner

 • Preben Rehr
 • Elof Nellemann