Anders Vistisen medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Anders Vistisen, gruppeformand for DF i Region Midtjylland og byrådsmedlem i Randers Kommune, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil han “tage et opgør med den vanetænkning, der af og til præger den offentlige sektor.”

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Anders Vistisen.

Ud over at være gruppeformand for DF i Region Midtjylland og byrådsmedlem i Randers Kommune, er Anders Vistisen formand for DF Ungdom og medlem af Hovedbestyrelsen i DF.


“Mit politiske hovedfokus har jeg på værdipolitikken, vækst, erhvervs- og kulturpolitik,” siger han.

I det private arbejder politikeren som juridisk konsulent.

“Et andet hovedfokus ligger i prioritering af velfærden inden for ansvarlige økonomiske rammer og et opgør med den vanetænkning, der af og til præger den offentlige sektor,” fortæller Anders Vistisen.


Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Anders Vistisen fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Anders Vistisen vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 

Emneord: Den Lokalpolitiske Tænketank, Anders Vistisen, DF, Region Midtjylland, Randers Kommune, Lokalpolitik, Lokaldemokrati, Demokrati, Politikernes arbejdsvilkår
Den Lokalpolitiske Tænketank på DenOffentlige.dk Den Lokalpolitiske Tænketank samler 16 politikere fra forskellige partier, kommuner og regioner. Ambitionen er, at tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om...
Aktivitet: Artikler: 37 | Events: 1 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også