Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Leder du efter en ejendomsmægler i Aalborg?

Sponsoreret

01/8/21 7:45

Redaktionen

Annoncør betalt indhold

 

Hvis du leder efter en ejendomsmægler i Aalborg der kan hjælpe dig med enten at købe eller sælge en bolig, så ved du at udvalget af mæglere både er bredt, og alsidigt. Selvom en af de traditionelle mæglerkæder kan virke som et sikkert valg er salæret ofte højt, og reflekterer ikke de processer der indgår i selve bolighandlen. Den nye ejendomsmæglervirksomhed Brikk forsøger at gøre op med de høje salærer der ses hos de traditionelle mæglerkæder, og puste nyt liv i en branche der ikke har ændret sig i mange år. Læs denne artikel, og find ud hvorfor du burde overveje Brikk som ejendomsmægler hvis du skal til at sælge eller købe en bolig i Aalborg.

Stort lokalkendskab

Brikk er en ejendomsmægler der har været i branchen i et par år, men virksomhedens mæglere har mange års erfaring med både salg og køb af boliger. Det er bl.a. tidligere ejere, indehavere og ledere fra nogle af de store ejendomsmæglerkæder i Danmark, der er kommet til Brikk med over 15 års erfaring fra branchen. Når du vælger Brikk som din ejendomsmægler i Aalborg, er du derfor garanteret at få en mægler tilknyttet der har et stort lokalkendskab, og erfaring med bolighandler fra dit område. Det er vigtigt at pointere, da både lokalkendskab og erfaring er med til at give dig mere tryghed i din bolighandel. Dette skyldes primært, at en erfaren og lokal mægler har bedre mulighed for at tilbyde kompetent og kvalificeret rådgivning i din bolighandel der er baseret på ekspertise og viden omkring det område hvori du enten sælger eller køber en bolig. En boligs vurdering og generelle værdi kan variere meget fra område til område, og to ens villaer i f.eks. Nørresundby og Svenstrup kan sagtens være vurderet meget forskelligt. Derfor er det vigtigt når du vælger en mægler, at du vælger en med stort lokalkendskab og ekspertise omkring lige præcis dit område.

 

Fuld gennemsigtighed

Udover at en lokal mægler kan være med til at give dig mere tryghed i din bolighandel, er det også vigtigt med god kommunikation og generel gennemsigtighed i processen, så du altid er opdateret og indforstået med de forskellige dele af handlen. Brikk er en mægler der er vokset ud fra behovet for bl.a. mere gennemsigtighed i ejendomsmæglerbranchen, og virksomheden går dermed meget op i at du føler tryghed i alle dele af processen. Én af måderne hvorpå Brikk giver dig mere tryghed som kunde er ved at give dig adgang til dit eget personlige kontrolcenter, hvor du kan følge med i alle dele af bolighandlen. På denne måde kan du se hvilke processer der indgår i handlen, og hvad du egentlig betaler for. Derudover har du selvfølgelig også altid mulighed for at tage kontakt til den mægler som du har tilknyttet, som rådgiver dig i alle dele af forløbet. Hvis du skal sælge din bolig i Aalborg kommer mægleren personligt ud til dit hjem for at tilbyde en gratis vurdering, og vil efterfølgende opdatere dig gennem salgsprocessen hvis du vælger Brikk som mægler.

Fast lav pris

En anden måde hvorpå Brikk sikrer fuld gennemsigtighed, er ved at tilbyde de præcis samme tjenester som de store mæglerkæder, til et markant lavere salær. Salæret hos store mæglerkæder kan ende med at komme op over 100.000 kr., alt efter hvor meget du sælger, eller køber, en bolig for. Med Brikk som ejendomsmægler er du garanteret en fast, lav pris, der ikke ændres på baggrund af din bolighandel. Hvis du skal sælge en bolig koster det 12.500 kr. at bruge Brikk hvis du gerne selv vil fremvise din bolig, og hvis Brikk skal stå for fremvisningen koster det 19.500 kr. Du sparer dermed mange penge ved at bruge Brikk som mægler når du skal sælge eller købe en bolig i Aalborg, samtidig med at du garanteret de præcis samme tjenester.

Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig i Aalborg kan du dermed, med fordel, kontakte din lokale Brikk mægler i dag for en gratis konsultation, hvor mægleren har mulighed for at give dig et uforpligtende tilbud.

 

 

Annonce