Trafikkaos i København i forbindelse med klimademonstration. Foto: Shutterstock
Trafikkaos i København i forbindelse med klimademonstration. Foto: Shutterstock

Kaos i København: Demonstration spærrer for Slotsholmen

Bæredygtighed

06/5/22 12:04

Jens Asbjørn Bøgen

En klimademonstration skaber trafikkaos omkring Slotsholmen i København.

Adgangen til Christansborg er mildest talt begrænset i disse timer.

Klimademonstranter fra Mellemfolkeligt Samvirke og Extinction Rebellion hænger nemlig fra Knippelsbro og spærrer for trafikken på gader og broer omkring Slotsholmen.

Det skriver DR.

Vil vare en uge

Ifølge Extinction Rebellions facebookside vil der være demonstrationer fra i dag og en uge frem. Målet er eftersigende at blokere alle broer til Slotsholmen.

Se planen for den kommende uges demonstrationer her.

Politi: Bilister kan ikke komme igennem

Københavns Politi oplyser, at trafikken i øjeblikket er udfordret, og at det ikke er muligt at komme over Knippelsbro og rundt Christiansborg.

"Vi har af sikkerhedsmæssige årsager sikret, at bilister ikke kan komme igennem trafikken", oplyser Københavns Politi.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.