null

Danmark, Tyskland og Frankrig

Telefon:

http://kbl.dk/

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg er født i Valby i København 1943 og er graduated fra Rughavevejens skole og senere, som en overbygning, cand. merc. og lic. merc (ca. = phd) fra CBS. Har delt mit arbejdsliv mellem at være konsulent og -underviser af offentlige ledere og medarbejdere, især i regi af eget firma, forfatter samt forsker, senest professor ved CBS, nu som adjungeret professor (dvs. uden løn).

På min kedelige hjemmeside kan man læse mere, CV, publikationsliste, flere kontaktdata etc.

Der er to af mine bøger, hvis titel og indhold stadig siger en del om  min tilgang til ledelse (nærmere data om dem på hjemmesiden):

"Styringstænkning. Er ledelse mulig?"

Her fortæller jeg ret ensidigt om alle blokeringerne for styring og ledelse oppefra og ned. Ofte er ledelse som styring i Tivoli-bilerne. Rattet virker ikke, men bilen føres ad skinnen, men det ved vognstyreren ikke altid. Jeg argumenterer for, at andre styringsmetoder - marked, viden, holdninger - må trækkes ind.

"Mening i galskaben. Oversigt over ledelsesteorierne."

Her beskriver jeg den ledelsesteoretiske markedsplads også med perspektiver bagud. Noget er gøgl, men der er iblandt også nyttige ideer, som jeg søger at trække frem. Der er også kapitler om lederfyring, DJØFere (jeg er selv medlem at denne formodede skurkesammenslutning), mode i ledelse.

 

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter