Skovhus Privathospital åbner i København

Velfærd

09/2/18 9:36

Granhøjen

Skovhus Privathospital udvider og åbner 1. marts en afdeling i København centralt tæt på Kongens Nytorv. Den nye afdeling giver flere mulighed for ambulant behandling.

”Vi får flere og flere henvendelser fra patienter, der ikke længere har tillid til den offentlige psykiatri og vælger enten selv af betale eller kommer via deres sundhedsforsikring. Dem har vi nu et mere fleksibelt tilbud til. De kan eventuelt kombinere en indlæggelse i Nykøbing Sjælland med ambulant behandling i København efter indlæggelsen,” siger Kit Kjærsgaard, der er direktør for Skovhus Privathospital. 

Hospitalet, der er landets eneste private psykiatriske hospital, har stadig hovedsæde i Nykøbing Sjælland.

”Vi har den holdning, at psykiatrisk behandling skal kunne kombineres med hverdagen, livet med familien og arbejdslivet. Med den centrale placering kan en stor del af vores patienter særligt i Nordsjælland og København bedre passe deres behandling ind i hverdagen,” siger Kit Kjærsgaard.

Den nye afdeling får adresse på Gammel Mønt 12, der ligger tæt på metrostationerne Kongens Nytorv og Nørreport.

”Vi har længe haft et ønske om en afdeling i København, så adgangen til ambulant behandling bliver nemmere for en stor del af vores kunder. Og nu har vi den helt rigtige placering” siger Kit Kjærsgaard.

Patienterne henvender sig som hidtil til administrationen i Nykøbing Sjælland, der stadig rummer sengeafsnittet og ambulant behandling.

Udover ambulant behandling kan afdelingen i København stå for speciallægeerklæringer mm.

Skovhus Privathospital har et tæt samarbejde med det specialpsykiatriske bosted Granhøjen om blandt andet behandling og medicinhåndtering.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.