Sådan har kryptovaluta klaret sig i 2019

Sponseret

01/1/19 8:16

Kurator

Skal man kigge på, hvordan kryptovalutaerne klarer sig, kan det være en god idé at kaste et blik på Bitcoin. Bitcoin står nemlig for 70% af kryptovaluta-markedet, og det sidste år har kursen overordnet set været stigende.

Det fantastiske år 2017

Skal man kigge på, hvordan det er gået med kryptovaluta, må man sige, at 2017 i høj grad var storhedstiden. I december 2017 nåede én Bitcoin nemlig helt op på at koste 19.000 amerikanske dollars.

Efterfølgende var kursen faldende i det meste af 2018. I 2019 er der dog sket et skift. Nu er kursen endnu engang opadgående. På dags dato 31. oktober 2019 koster én Bitcoin 9.090 amerikanske dollars.

Nye regulativer

Vil du foretage en investering i kryptovaluta, er det klart, at du vil vide, hvad man kan forvente sig i fremtiden. Det er blevet meldt ud, at der inden for de næste år vil komme globale regulativer inden for kryptovalutaer.

De kommende regulativer har til formål at stabilisere kurserne for kryptovalutaer. Kryptovalutaer er nemlig decentraliserede, hvilket betyder, at der ikke er en bank, der stabiliserer kursen i modsætning til andre valutaer.

Mange investeringsplatforme

En af grundene, til at efterspørgslen på Bitcoin var så høj i 2017, var blandt andet, at der kom flere og flere platforme, som man kunne handle med kryptovaluta fra. Efterhånden er kryptovalutaer en kendt størrelse. Dette gør, at man i dag kan handle med kryptovalutaer på de fleste investeringsplatforme.

Skal du købe og sælge kryptovaluta, er det vigtigt, at du benytter dig af en investeringsplatform, som du føler dig tryg ved. Dette kan for eksempel være en investeringsplatform som eToro. Læs denne anmeldelse på eToro.

Er alternative valutaer kommet for at blive?

De kommende regulativer inden for kryptovalutaer, er sandsynligvis én af grundene til, at kursen på Bitcoin har været stigende i 2019. En anden grund, til den stigende kurs, kan være at Facebook har annonceret, at de vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra.

Libra er ikke en kryptovaluta, men lanceringen kan alligevel være med til at slå fast, at de alternative valutaer er kommet for at blive.

Skal du investere i kryptovaluta?

Overvejer du at investere i kryptovaluta nu, er et af de vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv, om du tror på, at kryptovalutaer vil blive ved med at eksistere. Findes kryptovalutaer stadig om et par år, er det nemlig muligt, at en investering i kryptovaluta bliver et smart træk.