Læs brevvekslingen mellem ”mor” og ”søn” – borgmester Kenny Bruun Olsen og byrådskandidat Steen Wrist Ørts i Fredericia. To lokalpolitikere, der har lagt den triste tone på hylden til fordel for kærlige breve mellem mor og søn.

Hvordan skulle det gå Steens mor – bedre kendt i den lokale bridgeklub og generelle samfundsdebat som ”ældrebyrden”? Steen Wrist Ørts var bekymret -  især efter at have læst et læserbrev i Fredericia Avisen af borgmester Kenny Bruun Olsen om at pårørende skulle tage en større del af ansvaret. Så han besluttede sig for at skrive et ”brev til sin mor”. Borgmester Kenny Bruun Olsen - som den gode mor han jo er - svarede beredvilligt og humoristisk på Steen Wrist Ørts’ kommentar.

Den kærlige korrespondance mellem de to politikere begyndte på facebook, men er nu hevet ind på DenOffentlige.dk som en hyldest til upoleret, fokuseret og kreativ politisk debat.

Følg den uortodokse debat i en uortodoks familie.

Sådan ser stamtræet altså ud:

Mor: Kenny Bruun Olsen - borgmester i Fredericia Kommune - følg Kenny på facebook og Twitter

Søn: Steen Wrist Ørts - byrådskandidat i Fredericia Kommune for Socialdemokraterne og ansat i fagforbundet 3F - følg Steen på facebookTwitter, hans hjemmeside og YouTube

Far: Ukendt

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter