Lars Løkke vil ikke kommentere GGGI-sag

Politik

29/4/14 9:24

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, er tavs om GGGI-sagen. K og DF støtter ham stadig som statsminister.

- Jeg har ingen kommentar.

Det siger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, til, at klimaorganisationen GGGI - ifølge et tidligere bestyrelsesmedlems udtalelser til et sydkoreansk magasin - i sommeren 2012 foreslog at betale for Løkke og hans datters tur til Rio de Janeiro.

Løkke, som er formand for GGGI, har kaldt det en "misforståelse", at GGGI betalte 27.000 kroner for rejsen, mens bestyrelsesmedlemmet siger, at GGGI betalte turen, for at få muligheden for at mødes med Løkke.

Siden GGGI-sagen kom frem, har Løkke refunderet beløbet.

Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten kræver ifølge dagbladet Information fortsat, at Løkke fremlægger dokumentation.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, kalder sagen "gammel vin på nye flasker".

- Man kan ikke udelukke, at der har været en hensigt om at betale denne rejse, og der har været en misforståelse. Det udelukker ikke, at GGGI har fremsagt budskabet om, at man var rede til at betale. Det ene udelukker ikke det andet, siger Kristian Thulesen Dahl.

- Man forsøger at få sagen til at køre videre, uden at der egentlig er noget afgørende nyt.

Dansk Folkeparti støtter stadig Lars Løkke Rasmussen som statsminister, fastslår han.

Det samme gør De Konservatives formand, Lars Barfoed.

- Jeg støtter jo Lars Løkke som statsminister i Danmark. Vi skal jo have en ny borgerlig regering i Danmark. Der peger vi jo på Venstres leder. Sådan er det, siger Lars Barfoed.

Han siger, han ikke kender GGGI-sagen og henviser til Lars Løkke Rasmussen for kommentarer.

- Jeg har slet ikke set nogen ting i dén sag. Det må I tale med Lars Løkke om. Det har ikke noget med politik at gøre. Jeg er optaget af politik, siger Lars Barfoed.

/ritzau/

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.