Lars Pram bliver ny direktør i Forbrugerrådet

Ledelse

01/10/2013 11:32

Freja Eriksen

Forbrugernes vagthund har fået ny hundefører. Det bliver Lars Pram, der sætter sig i stolen.

Den 43-årige Lars Pram bliver ny direktør i Forbrugerrådet. Han kommer fra en stilling som direktør i Kost & Ernæringsforbundet og tiltræder i forbrugernes interesseorganisation 1. november, oplyser Forbrugerrådet.

Lars Pram har ambition om, at Forbrugerrådet skal vokse og få flere medlemmer end i dag. For han mener, at forbrugernes sag er en folkesag.

- Forbrugerrådet kæmper for, at alle forbrugere kan foretage trygge, sikre og bæredygtige valg. En af mine ambitioner er at være med til at gøre det endnu mere attraktivt at være medlem af Forbrugerrådet, siger han i en pressemeddelelse.

- På den måde kan vi både skaffe forbrugerne større politisk indflydelse og gennemføre endnu flere medlemsaktiviteter til direkte gavn for de danske forbrugere, siger Lars Pram.

Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør i fagforbundet Kost & Ernæringsforbundet. Og her han været med til at booste medlemstallet de seneste fire år.

Lars Pram afløser Vagn Jelsøe, der har været konstitueret direktør efter den tidligere - Rasmus Kjeldahl - stoppede med øjeblikkelig virkning i marts. Rådets formand Anja Philip ser nu frem til det daglige samarbejde med Lars Pram.

- Vi har været meget grundige i vores søgen efter en ny direktør, og jeg er overbevist om, at vi med Lars Pram har fundet den helt rette til jobbet. Han forstår, hvad det betyder at arbejde i en politisk ledet interesseorganisation, siger hun.

Lars Pram er uddannet cand.scient.pol. og har været ansat i Kost & Ernæringsforbundet siden 2009. Før det var han i en årrække chef for det politiske sekretariat i Dansk Sygeplejeråd.

/ritzau/

Mest Læste

Annonce