Lukket byrådsmøde for åbent kamera

Politik

02/10/2013 14:52

Freja Eriksen

Der er røde ører på rådhuset i Køge i dag, efter at kommunen i aftes glemte at slukke for de rullende kameraer, mens politikerne behandlede et lukket punkt. Det skriver DAGBLADET Køge.

Så mens tilhørerne blev vist ud af byrådssalen, kunne seerne af Køge Kommunes live-TV på hjemmesiden følge med, mens borgmester Marie Stærke fremlagde en lukket meddelelse til byrådet om, at TK Development har sagt ja til at bygge rådhus, Stationscenter og P-kælder.

- Det var virkelig en svipser. Streamingen bliver dirigeret af dem, vi har leaset programmet hos. Der sidder en mand og følger med i det hele. Normalt lukker han ned, når vi når til den lukkede dagsorden. Men der var ikke en egentlig lukket dagsorden, jeg havde blot en ekstraordinær orientering. Og af alle os hoveder var der ikke én, der tænkte, at der var en knap, der skulle trykkes på eller nogen, der skulle ringes op. Men det er en rigtig ærgerlig fejl, erkender Marie Stærke.

Hun fortæller, at TK Development har tager brøleren pænt.

- Det er en fejl, man ikke gør to gange. Jeg er bare glad for, at dem det handlede om, har taget det pænt, og gudskelov at det ikke var tunge personsager, siger Marie Stærke.

Citat fra Dagbladet Køge

Mest Læste

Annonce