Lukket byrådsmøde for åbent kamera

Politik

02/10/13 12:52

Freja Eriksen

Der er røde ører på rådhuset i Køge i dag, efter at kommunen i aftes glemte at slukke for de rullende kameraer, mens politikerne behandlede et lukket punkt. Det skriver DAGBLADET Køge.

Så mens tilhørerne blev vist ud af byrådssalen, kunne seerne af Køge Kommunes live-TV på hjemmesiden følge med, mens borgmester Marie Stærke fremlagde en lukket meddelelse til byrådet om, at TK Development har sagt ja til at bygge rådhus, Stationscenter og P-kælder.

- Det var virkelig en svipser. Streamingen bliver dirigeret af dem, vi har leaset programmet hos. Der sidder en mand og følger med i det hele. Normalt lukker han ned, når vi når til den lukkede dagsorden. Men der var ikke en egentlig lukket dagsorden, jeg havde blot en ekstraordinær orientering. Og af alle os hoveder var der ikke én, der tænkte, at der var en knap, der skulle trykkes på eller nogen, der skulle ringes op. Men det er en rigtig ærgerlig fejl, erkender Marie Stærke.

Hun fortæller, at TK Development har tager brøleren pænt.

- Det er en fejl, man ikke gør to gange. Jeg er bare glad for, at dem det handlede om, har taget det pænt, og gudskelov at det ikke var tunge personsager, siger Marie Stærke.

Citat fra Dagbladet Køge

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.