Borgmesterafgang sætter gang i valgkamp før tid

Udsigt til lang valgkamp i Vordingborg, hvor V og S stiller med nye borgmesterkandidater.

Borgmester i Vordingborg siden 2014, Knud Larsen (V) meddeler nu, at han ikke genopstiller til næste kommunalvalg. Afløseren er klar i kulissen, klar til at blive kørt i stilling. 
Det skriver Sjællandske.


Dermed er der lagt op til en både tidlig og langvarig valgkamp om borgmesterposten i Vordingborg. En kamp, der først afgøres i efteråret 2017. 

Socialdemokraterne, der mistede magten i Vordingborg ved seneste valg, udpegede i foråret Mikael Smed som ny spidskandidat. 

Venstre ventes på opstillingsmødet i december at pege på Michel Seiding Larsen, og det er dermed to 38-årige, der kan komme til at kæmpe om generationsskiftet på posten som kommunal førstemand. 

Michael Larsen er handelsuddannet og blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i 2013. I forhold til Knud Larsen, der har haft 40 års jubilæum i politik, er han noget af en novice.

Det er Socialdemokraternes spidskandidat også. Mikael Smed blev også valgt ind i 2013. Knud Larsen derimod fik sin første politiske tillidspost i 1974 og er 70 år.

Emneord: Vordingborg Kommune, Knud Larsen, Mikael Smed, Michel Seiding Larsen, KV2017
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også