De 4 Vinde

De 4 Vinde

Jyllingevej 107, 2720 Vanløse

Telefon: 41828200 Website: www.de4vinde.net E-mail:

Steen Houmark har de sidste 30 år arbejdet på alle niveauer i Danmarks tre sektorer. Den offentlige, den private og civilsamfunds-sektoren. Det giver ham en bred pallette af erfaringer. De sidste 7 år som selvstændig rådgiver.

Steen Houmark arbejder ud fra et TMO perspektiv. Det vil sige Teknologi, Marked og Organisering er omdrejningspunkterne for hans betragtninger her på denne blok og i sit arbejde som rådgiver.

Teknologi forstået som mere end chips og andet end apps

Marked forstået som mere end salg og indkøb og andet end forenklede b2g/g2b betragtninger i samspillet mellem Danmarks tre sektorer (den private, den offentlige og civilsamfundet)

Organisering forstået som mere end new public management og andet end ledelsesmæssige hurraord

Det er med basis i TMO-perspektivet, at Steen Houmark møder virksomheder, institutioner og organisationer i harrehøjde. Her tager vi sammen udgangspunkt i deres virkelighed og betragter den i et TMO-Prisme

Steen Houmark deler gerne viden og erfaring, ligesom han foretrækker et personligt møde frem for lange indledende mails.

Blogs

Artikler

 • Når mentorordninger virker
  05.10.18 Velfærd

  Vi overser let det som virker, når vi hele tiden fokuserer på fejl. Her er derfor et eksempel på et specialiseret mentorforløb, der virker.

 • Når man tjener penge på velfærd: Private bliver urimeligt stigmatiseret
  02.10.18 Velfærd

  Mette Frederiksen stigmatiserer fagprofessionelle i en hel sektor ved at drage paralleller mellem salg af vaskepulver og anbragte børn. Debatten om velfærd, penge og profit er mere nuanceret end som så, og hvad er egentlig problemet med at tjene på velfærd, hvis man leverer den rigtige kvalitet?

 • Kommunernes udfordringer løses ikke uden OPS
  22.05.18 Velfærd

  Sammenhæng på tværs i den kommunale bermudatrekant er blandt de største kommunale udfordringer. Vi har brug for forstyrrende løsninger i et reelt offentligt-privat samarbejde.

 • Anmeldelse: KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum i OPS-perspektiv
  18.05.18 Velfærd

  Dialog og samarbejde mellem det offentlige og private er nøglen til at skabe mening for den enkelte borger og medarbejder i deres hverdags- og arbejdsliv, men hvordan kommer det til udtryk på KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum?

 • Perspektiver for social- og sundhedsområdet 2018-2021
  13.05.18 Velfærd

  På KL`s Social- og Sundhedspolitiske konference stiller 1500 kommunale beslutningstagere skarpt på de næste fires års udfordringer. Den Offentlige tager temperaturen på konferencens social- og sundhedspolitiske temaer i perspektiv af offentlig-privat samarbejde.

 • Undgå nedsmeltning ved velfærdskonkurser: 5 ting du skal huske i OPS
  06.10.15 Ledelse

  Udbudskonsulent giver her 5 anbefalinger til kommuner, der vil forebygge nedsmeltningen, når en konkurs rammer.

Pressemeddelelser

 • Velfærd i udvikling med mere OPS
  20.09.18 Velfærd

  Folkemødet er en arena med sin egen komplekse økologi og navigationsvilkår. Det er derfor tid til, at du allerede nu planlægger næste år, hvis du vil have succes, siger projektleder på OPS-Scenen Steen Houmark. Den 24/9 udgiver han bogen ”Velfærd i udvikling” – Et folkemødeprojekt.

 • OPS Scenen på Folkemødet 2018
  01.04.18 Politik

  Offentligt-privat-samarbejde (OPS) får i 2018 for første gang sin helt egen debatscene på Folkemødet.

TILMELD NYHEDSBREV