OPS Scenen på Folkemødet 2018

Politik

01/4/18 10:00

Simon Bülow

Offentligt-privat-samarbejde (OPS) får i 2018 for første gang sin helt egen debatscene på Folkemødet.
OPS er et højaktuelt emne, senest da regeringen indgik en politisk aftale om fair og lige konkurrence. Men et er en politisk delaftale, noget andet er erfaringer og realiteter. Derfor er otte virksomheder og Mediehuset DenOffentlige gået sammen om OPS-scenen. De otte partnere og Mediehuset DenOffentlige arbejder benhårdt på et program med OPS som omdrejningspunkt.   De syv partnere er:   Programmet har tre omdrejningspunkter Ét Forståelseskløften, to Regler og Modeller og tre Velfærdsillusionen. Det har resulteret i en række spændende arbejdsoverskrifter på events.   Partnerne arbejder eksempelvis med...
  • Kommunepoesi om forståelse og paradigmer i udbuds-Danmark
  • Død over konkurrencestaten – leve det risikovillige velfærdssamfund 
  • Non-profitsektoren, svaret på fremtidens velfærd, med græsrods-initiativer skabt af ildsjæle og iværksættere
  • 10 misbrugte muligheder for at fremme OPP i Danmark?
  • Har den danske velfærdsmodel en fremtid?
  • Samspil mellem offentlig og privat i udviklingen af nye løsninger inden for bæredygtigt byggeri og cirkulær økonomi
  Programmet for OPS-Scenen var fuldt tilgængeligt d. 2 maj,  og vi vil fylde folkemødet med skarpe og levende events med kant og indsigt i offentligt-privat samarbejde.    OPS-Scenen er mere end events – den er samtaler og oplevelser I vores fredagsbar kan du opleve og lytte til samtaler mellem personligheder i OPS-feltet, der med deres egen kant sætter strøm til samtalerne. I fredagsbaren finder du bl.a.  Lisbeth Zornig og Selina Juul, der taler om at skabe en folkelig bevægelse med velfærdsillusionen som skyggeside.    OPS-Scenen handler om meget mere end fire dage på Folkemødet Partnerne omkring OPS-Scenen vil noget mere. Det handler ikke kun fire dage på Folkemødet. I de næste måneder op til Folkemødet vil DenOffentlige sammen med partnerne tage hul på OPS-debatten. Vi vil formidle interviews, debatindlæg og understøttende casehistorier, der belyser status på OPS-området baseret på partnernes erfaringer og historier. Efter Folkemødet udgiver OPS-Scenens partnere en hvidbog for offentlig-privat samarbejde som produkt og resultat af en dedikeret indsats før, under og efter Folkemødet 2018.  

Steen Houmark kontaktoplysninger

Steen Houmark, De 4 Vinde t: 41 82 82 00e: [email protected]

Hvor får du mere at vide?

Jeg opdaterer jævnligt processen her på siden –  hvis du vil vide mere end hvad du kan læse her så kontakt mig eller følg udviklingen på Twitter  #OPS_ScenenFM18  

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.