Departementschef får advarsel i Zornig-sag

Ingen bliver fyret i socialministeriet efter ny rapport, men tre personer bliver kritiseret i Zornig-sagen.

Socialminister Manu Sareen (R) giver sin departementschef en advarsel og to andre ledede embedsmænd en mildere form for kritik i form af en såkaldt tjenstlig tilrettevisning i Zornig-sagen.

Det oplyser Ministeriet for børn, ligestilling, integration og sociale forhold i en pressemeddelelse.

- Med advarslen og de tjenstlige tilrettevisninger mener jeg, at der er draget de rigtige personalemæssige konsekvenser. Der er hermed sat punktum i sagen, og de pågældende fortsætter i deres stillinger, siger Manu Sareen i pressemeddelelsen.

Sagen drejer sig om tildelingen af en million kroner til Lisbeth Zornigs meget omtalte projekt Stemmer på kanten i forbindelse med kommunalvalget sidste år.

Pengene blev lovet bort af daværende socialminister Annette Vilhelmsen (SF) for rullende kameraer, allerede før ansøgningsfristen til den omtalte millionpulje var udløbet.

/ritzau/

Emneord: Manu Sareen, Lisbeth Zornig Andersen, Departementschef, Zornig-sagen, Annette Vilhelmsen, Embedsværk
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også