DF'er: Landsskadelig virksomhed at byde flygtninge velkomne

Hvis de frivillige i stedet viste samme iver for at hjælpe, når der var en syg, der skulle have en bisidder ved kommunen eller en handicappet, der manglede hjælp til en sommerlejr, så ville det være godt, siger Thisteds viceborgmester og folketingsmedlem for DF, Ib Poulsen, til DR P4 Midt & Vest.

En gruppe frivillige har stået klar ved teltlejren uden for Thisted for at byde flygtninge velkommen. Men sådan en velkomst falder ikke i viceborgmester Ib Poulsens smag.

Flygtninge - migranter - folkevandring

Tusinder og atter tusinder af mennesker kommer i øjeblikket til Europa for at flygte fra forfølgelse og krig med drømmen om et liv i tryghed. Debatten raser om, hvad Europa skal gøre, og hvad Danmark selv skal gøre.
 
 

På Facebookgruppen "Thisted Kommunes byrødder" har en bruger i truende vendinger omtalt de mennesker, der står og byder velkommen, når asylsøgere ankommer til lejren på Bredskabscentret i Thisted.

"Landsskadelig virksomhed. Når krigen kommer, husker vi jer," lød det i en kommentar på Facebook.

Ib Poulsen, (DF) der er viceborgmester i Thisted og folketingsmedlem nåede at trykke "Synes godt om" kommentaren, inden den blev slettet fra siden.

- Det er et udtryk for, at der er en frustration i vores område over, at der kommer så mange migranter, og at vi ikke er i stand til at tage os af vores egne, lyder forklaringen fra Ib Poulsen til DR P4 Midt & Vest.

- Man har så travlt i den her godgørenheds-industri med at tage imod migranter. Hvis de frivillige i stedet viste samme iver for at hjælpe, når der var en syg, der skulle have en bisidder ved kommunen eller en handicappet, der manglede hjælp til en sommerlejr, så ville det være godt. Jeg synes, at vi skal tage os af vores egne først, siger Ib Poulsen til DR P4 Midt & Vest.

Emneord: Flygtninge, Dansk Folkeparti, Flygtningecenter, Thisted Kommune
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
  • 24.11.15 Flemming Nakinge
    Ondskabs industri??

    Godgørenheds-industri - modsætningen må så være menneskelighed, eller humanisme, som er en udansk udtalelse af godhedsindustrien, hvad den så fremstiller af skadelige produkter. Øllebrødsbarmhjertighed modsætningen er lad falde hvad ikke kan stå. Er der ikke en modsætning er det tom snak

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også