Efterlysning: Dine erfaringer til ny bog om fusioner

Vær med til at gøre ny bog levende og erfaringsbaseret. Deltag i en undersøgelse!

Jeg er gået i gang med at researche til en ny bog om fusioner, og har brug for din hjælp.

Bogen vil handle om de successer og udfordringer der møder ledere og medarbejdere, når de gennemlever en fusion. Derfor har jeg brug for dine erfaringer.

Du kan hjælpe mig og læserne ved at svare på et spørgeskema om fusioner af organisationer, afdelinger eller teams. Det tager få minutter af din tid og din besvarelse er selvfølgelig fortrolig.

Besvar spørgeskemaet her: https://response.questback.com/teglkampco/fusion2016/

På forhånd tak for din hjælp

Susanne Teglkamp

Teglkamp & Co på DenOffentlige.dk Teglkamp & Co. arbejder med udvikling af ledelse og ledergrupper. Vi arbejder ud fra perspektivet: ledelse i øjenhøjde. Det vil sige, at vi møder lederne på deres bane. Vi tager udgangspunkt i...
Aktivitet: Artikler: 28 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 22.05.16 Susanne Teglkamp
  Du kan stadig nå at bidrage til min kommende bog om fusioner

  Tak til alle jer, der allerede har bidraget. Hvad enten du har erfaringer med store som små fusioner, vil jeg stadig sætte pris på, hvis du vil bruge 3-4 minutter på at svare på et par spørgsmål her: https://response.questback.com/teglkampco/fusion2016/

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.