Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

79 ansatte opsagt: Dansk handelsplatform fyrer alle medarbejdere

Erhvervsliv

05/04/2024 08:29

J. Bøgen

Det betyder imidlertid ikke nødvendigvis, at selskabets tid er overstået.

Danskerne har i den grad taget køb og salg af vores aflagte tøj til os, og en af de mest populære platforme til netop det formål må siges at være den danske platform Trendsales.

Ifølge virksomheden selv har platformen over 1 millioner brugere, hvoraf langt størstedelen er danskere, men spørgsmålet er, hvor længe Trendsales fortsætter med at være en ting.

Virksomheden har nemlig fyret samtlige medarbejdere. Det betyder, at 79 danskere nu skal ud på arbejdsmarkedet.

Det bekræfter direktør Mads Aarøe Mathiesen over for Ekstra Bladet.

Købt af kæmpe

I starten af marts blev Trendsales opkøbt af det multinationale selskab Vinted, og der gik altså ikke længe, før de i den grad fik sat sit aftryk.

Spørgsmålet er så nu, om opkøbet kombineret med fyringerne så betyder, at det er helt farvel til Trendsales - og det må vi vente med at få svar på.

"Det vil jeg ikke konkludere på endnu, men jeg kan fortælle, at vi i fællesskab med Vinted arbejder på, hvordan den fremtidige platform skal se ud. Men det er endnu for tidligt for os at tale om," siger Mads Aarøe Mathiesen til Ekstra Bladet.

Han medgiver, at man kan få tanken, at Trendsales er et overstået kapitel efter 22 års levetid, når alle medarbejdere er blevet opsagt, men Mads Aarøe Mathiesen siger, de først til sommer melder ud, hvad der kommer til at ske med platformen fremadrettet.

Mest Læste

Annonce