Foto: Screenshot fra Twitter.
Foto: Screenshot fra Twitter.

Se videoen: Ruslands ambassadør overhældt med falsk blod

Europa

09/5/22 12:33

Jens Asbjørn Bøgen

Mindehøjtideligheden for afslutningen på Anden Verdenskrig blev noget mere dramatisk end ventet i Polen.

Verden over markerer man i dag afslutningen på Anden Verdenskrig, og Polen er ingen undtagelse.

Men da den russiske ambassadør i Polen troppede op for at lægge blomster ved et mindesmærke for faldne, sovjetiske soldater, ændrede markeringen karakter.

I en byge af polske skældsord, svinere og knyttede næver, var der pludselig en eller flere personer i demonstrationen, der kylede en ordentlig omgang falsk blod i hovedet på ambassadøren.

Det vides ikke, om det var polakker eller ukrainere, der stod bag "angrebet", men sikkert er det i hvert fald, at den russiske ambassadør vist må tage sig et ekstra grundigt bad i dag.

Se episoden i videoen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.