Europabevægelsen får ny landsekretær: Bille afløser Bille

Europabevægelsen har fundet ny landssekretær efter Christine Bille, der stoppede i sensommeren. Men navnet består.

Europabevægelsen har ansat 34-årige Kristine Rishøj Bille som ny landssekretær. Kristine har sine 34 år til trods stor erfaring fra både Christiansborg, den private sektor  og organisationsverdenen hos henholdsvis Liberal Alliance, som foreningskonsulent i Coop og senest som politisk konsulent i DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd. Samtidig har Kristine en uddannelsesbaggrund, der sætter hende i stand til at navigere i det farvand af tværpolitisk tilgang, Europabevægelsen efterspørger.

Ny Europa-sektion på DenOffentlige

Europa-debatten er blevet historisk væsentlig. Derfor kan du på DenOffentlige.dk/europaeisk-samarbejde finde en selvstændig sektion, der debatterer og formidler fra debatten om Europa og det europæiske samarbejde.

Vores Europasektion skabes i samarbejde med udgiverne på DenOffentlige.

Formand for Europabevægelsen, Stine Bosse, udtaler i den forbindelse:
 
”Vi har ansat Kristine til at være en del af at realisere Europabevægelsens nye mål. I en Europabevægelse med betydelig medlemsfremgang skal Kristine være med til at opretholde en kampagnetilgang til de europæiske spørgsmål, som holder vores ansvarlige politikere til ilden, og som tager borgernes ønske om mere viden, mere oplyst debat og  fakta omkring EU alvorligt - også mellem valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemninger om f.eks. vores deltagelse i Europol”.

Som landssekretær vil Kristine sammen med formanden deltage aktivt i udviklingen af héle Europabevægelsen og sikre, at alle, der har lyst, kan engagere sig, påvirke og bidrage til Europabevægelsens arbejde. Kristine Rishøj Bille tiltræder stillingen som landssekretær d. 1. december 2016.

Emneord: Europabevægelsen, Kristine Rishøj Bille
Europabevægelsen på DenOffentlige.dk I Europabevægelsen mener vi, det er afgørende, at Danmark deltager helhjertet i det europæiske samarbejde, for i fællesskab står vi stærkest. Danmark skal være med til at finde de fælles løsninge...
Aktivitet: Artikler: 104 | Events: 2 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også