Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune

Tinghøj Allé 2, 5750 Ringe

Telefon: 7253 0530 Website: www.faaborgmidtfyn.dk E-mail:

Faaborg-Midtfyn Kommune

Artikler

 • Løn- og økonomisystem effektiviserer administrationen
  27.01.12

  Faaborg-Midtfyn Kommune underskrev i dag en 6-årig kontrakt om et nyt løn- og økonomisystem med Fujitsu og Silkeborg Data. 15 kommuner har været i fælles udbud og kommunerne har på baggrund af udbuddet truffet individuelle valg om leverandør. Med i Faaborg-Midtfyn Kommunes løsning er også opkrævning, indkøbsfunktioner og vagtplanlægning.

Navne

Cases

Pressemeddelelser

 • Nyt nationalt outdoor-topmøde har fokus på børnene
  20.02.20 Social

  Hvordan får vi børnene ud i naturen? Det er temaet på Danmarks første topmøde om aktivt udeliv - Outdoor Summit - som bliver afholdt for første gang til april. Topmødet samler fagfolk og politikere med det klare mål at udvikle nye, skelsættende helhedsløsninger.

 • Vi har 500.000 - har du en god idé?
  11.03.15 Velfærd

  Et borgerbudget på 500.000 kr. giver alle borgere mulighed for at realisere idéer, der kan skabe udvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune

 • Stor interesse for viden om velfærdsteknologi
  27.12.12

  Repræsentanter fra Pleje og Omsorg har været på turné i kommunen for at fortælle om fremtidens velfærd.

 • Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker ny tilsynsenhed
  08.12.12

  Regeringen har besluttet at styrke tilsynet med de sociale døgntilbud og har lavet aftale med folketingets partier om en ny tilsynsreform, ”Et nyt socialsyn – bedre kvalitet for udsatte børn og unge”.

 • Private fonde og EU investerer i fynsk natur
  27.11.12

  VILLUM FONDEN har netop bevilliget 5 mio. kr. til et stort naturprojekt med fokus på fynske naturperler ved bl.a. Arreskov Sø, Urup Dam og Odense Å. Tidligere på året gav EU og 15. Juni Fonden penge til projektet, der har en samlet beløbsramme på næsten 33 mio. kr.

 • Digital kaffe og kage og hjælp til selvhjælp
  14.11.12

  Borgerne i Faaborg-Midtfyn Kommune bliver mere digitale I uge 47 byder Borgerservice i Faaborg og Ringe på kaffe, kage og hjælp til digital selvbetjening. Vi hjælper for at forberede kommunens borgere på, at de fremover skal melde flytning, bestille nyt sundhedskort og opskrive børn til daginstitution, skole og SFO på nettet.

 • EU’s LIFE program støtter 18 naturprojekter på Fyn og i Midtjylland
  16.08.12

  EU har netop givet støtte til genopretning af 18 naturområder i Syddanmark. Der er tale om en stor indsats for at forbedre naturen i en række Natura 2000 områder, hvor Danmark har en særlig forpligtigelse til at sikre og forbedre naturværdierne.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner