Fem tips til en hyggelig og skøn pigeaften

Skal du holde en dejlig og hyggelig aften med veninderne, så får du her fem tips til at holde den perfekte pigeaften.

Sponsoreret indhold

Det er altid hyggeligt at mødes med veninder og sludre. Har du lyst til at invitere en flok veninder til en hyggelig aften, så får du herunder fem tips til en rigtig skøn aften.

1. Sørg for god mad
 
Sultne gæster er aldrig godt. Derfor skal du sørge for, at der er noget godt at spise. Har du mod på det, så kan du selv gå i gang i køkkenet. Du kunne for eksempel vælge at lave et lækkert tapasbord med godt brød, lækre oste, skønne dips og dejlige vine. Men gider du ikke selv stå i køkkenet, så findes der også et hav af take away løsninger, som kan redde enhver pigeaften. 
 
2. Hold en spilleaften
 
Det er altid en god ide at finde brætspil frem. Alle kan være med, og det er en sjov og dejlig måde at være sammen på. Find et spil, som I alle synes er sjovt, så går det meget lettere. Hvad med et slags Bezzerwizzer? Det er perfekt til en god aften. I kan inddele jer i hold og udfordre hinandens paratviden. 
 
I kan også kigge forbi spilnu, hvor der er masser af spil-underholdning. Og med bonuskode spilnu er I sikret en rigtig god aften.
 
3. Afhold vinsmagning
 
Vinsmagning er et perfekt indslag til en dejlig pigeaften. I kan hver især tage jeres yndlingsflasker med, det er også en god måde at opdage nye vine på. Det behøver absolut ikke være en dyr fornøjelse. I kan jo aftale, at det skal være vine til maks 70 kroner per flaske, og I så hver især skal medbringe to styks.  
 
4. Husk desserten
 
En god pigeaften kræver også en lækker dessert! Køb den udefra, hvis du ikke gider at stå og bakse med den. Lagkagehuset er leveringsdygtige i skønne kager, så køb en god chokoladekage derfra og spice den op med en lækker is. Du kan også servere lidt frugt ved siden af.
 
5. Tag en tur i byen
 
Selvom der er corona, kan man godt komme i byen. Det slutter måske lidt tidligere end I er vant til, og den helt vilde dansefest er også sat på standby. Men det kan sagtens være en rigtig sjov aften. Besøg et sted, der serverer gode cocktails - det er vigtigt på en god aften i byen med veninderne.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer