Flere danskere låner stadig trods at være i RKI

Der er desværre flere og flere der ender i registret over dårlige betalere, RKI. Det er noget, som man for enhver pris skal forsøge at undgå, da en sådan registrering i RKI er ensbetydende med at det er nærmest umuligt at optage et nyt lån.

Denne situation er rigtig ærgerlig at kunne komme til at stå i, hvis der pludseligt opstår et behov for et akut lån.

Det er ikke nemt at finde en låneudbyder der vil tilbyde et lån til en, der er registreret i RKI, men det kan dog godt lade sig gøre enkelte steder alligevel. 

Sådan kan du låne penge på trods af RKI

Selvom en registrering i RKI er ensbetydende med at det nærmest er umuligt at optage nye lån, kan det godt lade sig gøre at finde en låneudbyder som vil gå med til at låne penge til en registreret dårlig betaler.

https://laantrods.dk/ er det muligt at finde en oversigt over de steder, hvor det er muligt at låne penge på trods af de skærpede vilkår. Det kan være den sidste mulighed, hvis der akut opstår en økonomisk krise hos en person uden andre steder at gå hen for at skaffe penge. 

Det skal du være opmærksom på

Låner man penge på trods af en registrering i RKI, skal man dog være opmærksom på at det ikke er under de samme vilkår som ved et normalt lån. Dette er vigtigt at tænke grundigt over, før man vælger at låne penge selvom man er en registreret dårlig betaler.

Man skal derfor være opmærksom på, at låneudbydere som stiller lån til rådighed for dårlige betalere, løber en markant større risiko. Derfor kræver de ofte en ekstra stor indsats fra den dårlige betaler til at bevise, at det kan lade sig gøre for betaleren at tilbagebetale pengene til låneudbyderen igen.

En anden ting det er vigtigt at være opmærksom på er, at de udbydere der låner penge ud til personer registreret i RKI ikke er forpligtet til at give alle der ansøger om et lån penge. De foretager derfor selv en vurdering af situationen, og man kan derfor godt risikere at få et afslag på sin ansøgning om et lån. Et lån på trods af RKI skal derfor aldrig betragtes som en sikker nødløsning hvis det hele brænder på, det kan du læse mere om her.

Kom ud af RKI

Det bedste en der er registreret i RKI kan gøre, er selvfølgelig stadig at forsøge at slippe ud af registret, da det definitivt er den eneste vedvarende løsning på dette økonomiske problem. 

At komme ud af RKI kræver at man tager ansvar for sin økonomi, opsætter et realistisk budget og viser sine kreditorer gennem sin adfærd at man er i stand til og vigtigst af alt har viljen til at bryde det dårlige mønster. Vælger man at gøre det, vil man måske hurtigere end man regner med komme ud af kløerne på registret, og vil igen have sin økonomiske frihed til at låne penge hvor man vil.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer