Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dejligt lave elpriser! Her er det billigst i dag, mandag

Forbrug

18/09/2023 05:06

J. Bøgen

Det er vist i dag, man skal arbejde hjemme, eller måske forberede mad til et par dage!

En krone sparet er en krone tjent har en klog person engang sagt.

Faktisk har ufatteligt mange personer sagt det, men jeg skal ikke gøre mig til dommer over deres kollektive intelligens, men ikke desto mindre er der sandhed bag ordene.

Dog havde den første person, der nogensinde brugte udtrykket fat i noget, og særligt efter de sidste års vilde prisstigninger og horrible energipriser, er udtrykket kommet til sin ret.

Vi er over halvvejs i september, og det kan godt være, at temperaturerne endnu ikke er der, hvor vi skal til at tænde for varmen (selvom man nogle gange kunne have lyst til det ...), men derfor kan man jo stadig spare på strømmen, hvor man kan.

Og i dag mandag er der mulighed for at gøre en rigtig god "handel"!

Under 2 kroner hele dagen

Grundlæggende har elpriserne ikke været slemme denne weekend, men vi har da i perioder været et godt stykke over 2 kroner per kW-time.

Heldigvis skyder vi ugen i gang med en dag, hvor elektriciteten ikke kommer til at koste mere end bare 1,77 kroner per kW time, når det bliver dyret (kl. 20-21).

Gennemsnitsprisen for hele døgnet ligger på sølle 1,23 kroner per kW-time, men hvis man går efter at spare hver en øre, man kan komme i nærheden af, skal man sætte opvaskemaskine, tørretumbler, og hvad man ellers har, i gang i eftermiddag.

Mellem kl. 10 og 16 er prisen nemlig blog 1,10 kroner per kW-time med undtagelse af kl. 14-15, hvor vi lige sniger os ned på 1,09 kroner.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time tirsdag d. 12. september.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk

Mest Læste

Annonce