Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Priserne styrtdykker - vildt billig strøm onsdag

Forbrug

15/11/2022 13:17

J. Bøgen

Allerede fra kl. 18 i aften er der penge at spare.

Elpriserne for onsdag er klar, og det er med dejlige nyheder her i novemberkulden!

Fra kl. 18 i aften, tirsdag, falder priserne nemlig, og søreme om ikke det niveau fortsætter hele det næste døgn.

Modsat tirsdagens store forskelle i elpriser, alt efter hvor i landet du bor, vil prisen per kW time være den samme for alle danskere onsdag - og det er en god pris!

Fra midnat og frem til kl. 6 onsdag morgen er prisen per kW time jævnt lav med en maksimal pris på 14 øre og en laveste pris på 13 øre.

Fra kl. 6 stiger det en anelse, men vi er stadig nede i de små decimaler, for mellem kl. 8 og 9 topper prisen for den første halvdel af døgnet med 25 øre per kW time.

Fra kl. 9 og frem til kl. 17 svinger prisen sølle 2 øre, når priserne ligger mellem 22 og 24 øre per kW time.

Fra kl. 17 til 18 stiger den til gengæld, og det ser måske voldsomt ud på grafen herunder. Men prisen ryger kun op på 37 øre per kW time, for derefter at ryge ned på 30 øre timen efter.

Fra kl. 19 og frem kommer prisen ikke over 19 øre per kW time, og den sidste time af onsdag skal vi kun af med 15 øre per kW time før tariffer, moms og afgifter.

Så hvis man har muligheden for det, kunne det være, man skulle lægge en hjemmearbejdsdag onsdag - det kommer i hvert fald ikke til at koste dig alverden at have computeren tændt og skulle lave din egen kaffe.

Hvis du trykker på "i morgen" i grafen herunder, kan du se timepriserne for strøm onsdag. Grafen og tallene er leveret af Elberegner.dk.

Graf: Elberegner.dk

Mest Læste

Annonce