Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

IKEA har fået nok: Vil sænke prisen på hundredvis af varer

Forbrug

15/03/2024 10:10

J. Bøgen

Planen er at gøre det over hele verden!

IKEA siger til det amerikanske medie ABC News, at kædem sænker priserne for kunder globalt, "...med planer om at fortsætte med at sænke priserne på flere hundrede produkter i de kommende måneder."

Sådan lød meldingen fra den svenske møbelgigant onsdag.

Årsagen til beslutningen skal findes i kundernes frustrationer over inflationen. Godt nok er inflationen faldet markant i Danmark, men i andre lande, som USA, er der stadig problemer med at få inflationen under kontrol.

Virksomheden fortæller, man har planer om at sænke priserne på hundredvis af produkter og lover, at det kun er begyndelsen.

Hold øje de kommende måneder

IKEA siger til ABC News, at priserne sænkes for kunder i hele verden, og at det er planen at sænke prisen på flere hundrede varer i de kommende måneder.

Videre forklarer møbelhuset, at det er et forsøg på at rulle prisstigningerne fra de seneste år tilbage. For eksempel i kølvandet på coronapandemien, for lagerbeholdningen var lav og priserne på råvarer steg betragteligt.

Med prissænkningerne, og det faktum, at der nu igen er varer på hylderne, håber IKEA at få fat i de kunder, der har et presset budget.

IKEA i Danmark har ikke meldt noget ud omkring prissænkninger, men siden planen er, at det skal ske i alle møbelgigantens varehuse globalt, må man gå ud fra, det også kommer til at kunne mærkes i de danske IKEA'er.

Mest Læste

Annonce