Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Svinger mere end 50 % - her er strømmen billigst i morgen

Forbrug

22/01/2024 13:39

J. Bøgen

Vent med at sætte opvaskemaskinen i gang!

Sneen smelter, og temperaturne kan nu skrives uden et minus som fortegn. Nej, foråret kan ikke ligefrem siges at være lige om hjørnet, men vi er da trods alt over halvvejs gennem de officielle vintermåneder.

Det betyder dog også, at der stadig er en del uger tilbage, hvor vi er nødt til at have tændt for varmen, hvis vi altså ikke har tænkt os at se herrelandsholdet i håndbold spille EM siddende i sofaen iklædt flyverdragt.

Og for at bruge varme, er vi nødt til at stikke i lommerne for at betale, men heldigvis har denne vinter været markant billigere end for bare et år siden.

Der har selvfølgelig stadig været udsving, men i morgen bliver det et af de gode af slagsen!

Ikke over 1,77 kroner

Døgnets klart billigste tidsrum bliver mellem kl. 3 og 4 natten til tirsdag, hvor vi blot skal af med 1,17 kroner per kW-time, så det kan vist godt betale sig at sætte opvaskemaskinen til at køre i nat.

Dagen igennem bliver heldigvis også særdeles overkommelig rent prismæssigt. Vi kommer faktisk ikke over 1,77 kroner per kW-time (kl. 17-18), og øst for Storebælt får man endda en særdeles billig periode midt på dagen.

Fra kl. 13 til 14 er prisen nemlig nede på 1,38 kroner per kW-time, og vest for Storebælt er prisen i samme tidsrum 1,69 kroner per kW-time.

I løbet af aftenen daler prisen stille og roligt, og døgnet slutter af med 1,44 kroner per kW-time.

Så selvom priserne ikke kan kaldes utålelige, er der alligevel over 50 procents forskel mellem døgnets dyreste og billigste tidsrum.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk

Mest Læste

Annonce