Foreningen Far Principsag

En far der oprindeligt havde 7/7 samvær har fået fuld forældremyndighed ved retten, selvom barnet stort set ikke har fået lov til, at se sin far de seneste 12 måneder pga. en falsk anklage og misforståelser mellem offentlige myndigheder. De seneste 3-4 måneder har kommunen og Statsforvaltningen ikke kunne finde ud af, hvem der skulle varetage overvåget samvær for barnet, selvom det var besluttet.


Foreningen Far har fulgt sagen i 2 år og var orienteret om mors psykiske uro før anklagerne opstod. Det var mor selv der havde været socialt udsat som barn. En pædagog i børnehaven var tidligere beskyldt for grænseoverskridende adfærd som far blev det, i forhold til mors ældste barn, uden at nogen opdagede det eller undersøgte sagen.

Foreningen Far oplever ofte, at den sociale arv går igen i generation og der er manglende fokus på barnet og hele familien. Vi vil nu prøve at finde pædagogen, så pågældende kan få fred. Ingen andre gør det formentlig i det offentlige system.

Foreningen Far støtter forældre m/k i en række principsager i Danmark. Vi kan ikke føre sagerne juridisk pga. ressourcer, men sikre på frivillig basis, at de rigtige informationer kommunikeres sagligt og myndighederne lærer af sagerne overtid. Vi støtter forældre m/k i principsager, som gerne skal komme alle børn, forældre og samfundet til gode.

De fleste sager om grænseoverskridende adfærd politiet, FOA og Foreningen Far ser er falske eller misforståelser. Myndighederne handler ofte på 24 timer hos far og der sker intet i årevis hos mor. Det er et overgreb på børn af myndighederne og justitsmord på forældre baseret på køn.

Foreningen Far ser ofte sager om psykisk uro hos mor, som i dag er et af de mest oversete problemer på social området. Alvoren er at vi misbruger sparsomme ressourcer på de forkerte sager, børn opvokser hos forældre som i kortere eller længere perioder ikke magter opgaven, og forældrene får ikke den støtte de har behov for m/k.

Det handler om god politisk og offentlig ledelse.

 

vqz6--rsag.png

 

Foreningen Far på DenOffentlige.dk Foreningen Far er en frivillig organisation med ca. 40 års erfaring på familieområdet. Foreningen har landsdækkende rådgivningscentre, telefonrådgivning og deltager aktivt i den politiske debat og...
Aktivitet: Artikler: 30 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 24.12.13 Niels
  Statsamt

  Troede lige det var min sag!! Men desværre. Vi er ikke i mål stadig.

  Efter en række kritiske læserbreve i www.fyens.dk over den pædagogiske linie på MB skolen (Jeg er lærer) , en 100% vundet retsag oprettet af x og skolen, 7 års 50/50 samvær, chikane fra en psykisk syg lærer (nu fyret), et skænderi med 2 pædagoger, indberettede de mig fpr omsorgssvigt. Drengene er senere blev udspurgt og selvf. fik de mad og omsorg oplyste de.

  Drengene er nu så traumatiseret at jeg har trukket mig. De havde det svært i konflikten og jeg er selv ked af forløbet.

  Skolen betaler for en psykolog til drengene og bisidderen fra det sidste afgørende møde med drengene var fra skolen!!!

  Selv den børnesagkyndige arbejder for Skolerne!!!

  Den børnesagkyndige som afhørte dem kunne, selvom han gik til sagen ikke få dem til at bekræfte de uhørligheder skolen påstod. Den sidste undersøgelse i 2010 (uvildig) påviste at jeg var den bedste forælder!!! Jeg skulle ikke længere betale børnepenge til X (X blev meget vred)

  De kom denne gang med ca. 25 påstande og alle er afvist. Et af dem var, at jeg skældte dem ud når de var syge!!!

  Sagen er kompliceret fordi min x og min xx, er venner med flere af de involverede.
  xx er nu kæreste med en skizofren mand.

  Min xx sidder i skolens bestyrelse!!! X Deler feriehus med anmelderen!! Anmelderen er aktiv i flere feministiske sammenhænge og i BUPL!!


  X tilhører danmarks rigeste familie og har de bedste advokater. (ingen vil tage min sag) Hun er smuk og stærk, med spiseforstyrrelse og har friviligt fjernet bryster og ovarier!!!

  Det var især efter den tidlige overgangsalder det gik helt galt. Hun opsøgte mig ofte med drengene i bilen og beskyldte mig for alt!!!

  Sidste gang i retten, hvor min advokat syge,meldte sig igen, blev der i sidste øjeblik beskikket en gammel og senil advokat som afgav forældremyndigheden trods mine protester!!!

  Jeg har helt opgivet statsamtet!! 12 mdr. ventetid og 3 timer på telefonen (aldrig kommet igennem)

  De har aldrig svaret på de 7 breve jeg har sendt til dem!!!!!

  Har nu Spurgt Bjørn.E om han vi føre min sag mod skolen.

  Har ikke set mine sønner i 1 år.

  De andre forældre (Kvinderne) råber efter mig på gaden, mændene ser bare ned….

  Har bilag på ALT

  Min arbejdsgiver sender mig nu til udlandet, så jeg ikke møder dem og de implicerede i byen!!
  Det er ikke til at bære!!


  Har opgivet drengene for en periode, men søger nu erstatning og berigtigilse i civilretten (mod skolen). Håber jeg kan få fjernet flere ansatte på skolen og måske belaste ledelsen som jo er involveret.

  Jeg har fået afvist alle inhabilitetssager 100%, det er de jo nødt til.


  Jeg må advare andre stærke forældre mod skolen.

  Jeg kan ikke nævne skolen, da jeg så blokeres (sket alle andre gange i forskellige fora)

  Men man kan skrive til mig for oplysningen.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.