Rolf Dalsgaard Johansen rykker fra Vejle til Fredericia.

Fredericia henter voksenservicechef i Vejle

Ny chef for voksenservice er hentet i Vejle Kommune.

Fredericia Kommune har ansat ny chef for Voksenservice. Valget faldt på Rolf Dalsgaard Johansen, der kommer fra en stilling som stabschef i Velfærdsafdelingen i Vejle Kommune. Velfærdsafdelingen omfatter bl.a. handicap- og psykiatriområdet og misbrugsbehandlingen. 
 
”Det glæder mig, at vi har formået at tiltrække en person som Rolf. Han er meget kompetent og har stor indsigt og erfaring med voksenserviceområdet”, siger Karen Heebøll, direktør for Pleje, Sundhed og Arbejdsmarked. 
 
Rolf Dalsgaard Johansen kommer som ny voksenservicechef til at stå i spidsen for 400 medarbejdere i Voksenservice. Den store opgave vil de kommende år være implementeringen af ”En ny vej 2.0”, hvor der gennem omstilling og metodeudvikling skal skabes balance mellem det gode liv for borgerne og et bæredygtigt budget. 
 
Rolf Dalsgaard Johansen, 39 år, er gift, har tre børn og bor i Hedensted. Rolf tiltræder stillingen som voksenservicechef i Fredericia Kommune den 1. maj 2014. 
 
Der var i alt 40 ansøgere til stillingen.
Emneord: rolf Dalsgaard Johansen, Velfærd, Voksenservice
Fredericia Kommune på DenOffentlige.dk Fredericia Kommune
Aktivitet: Artikler: 9 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også