#hackhadet Awardshow 2018 - unges bedste løsninger på online had og vold

#hackhadet har engageret omkring 600 unge i at udvikle modsvar og alternativer til online had og vold. Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste, mest kreative og lovende løsninger på Bremen Teater i København. Kom og vær med.

Hadefulde kommentarer på sociale medier og propaganda med opfordringer til vold. Det er hverdag for unge, når de færdes på nettet.

De seneste 5 måneder har #hackhadet-kampagnen engageret omkring 600 unge fra hele landet i at udvikle løsninger som modsvar og alternativer til online had. Det er sket på 11 hackathons, kreative designsprints, gennemført i samarbejde med skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger i hele landet.

Se alle de unges ideer og løsninger på hackhadet.dk

Awards på Bremen Teater

Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste, mest kreative og lovende ideer og løsninger på #hackhadets Awardshow på Bremen Teater i København.

Kom og vær med. Hør om kampagnen og se og hør om de nominerede løsninger.

Lakserytteren Rasmus Kolbe er vært, du kan også møde Ruben Søltoft og Geeti Amiri.

Det er gratis at deltage – du skal bare tilmelde dig på Eventbrite senest den 14. maj.

#hackhadet-kampagnen er sat i gang af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme. Kampagnen er gennemført af SUS og Implement Consulting Group i samarbejder med skoler, uddannelsessteder, foreninger og unge fra hele landet.

www.hackhadet.dk – #hackhadet på Facebook

 

 

Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 81 | Events: 46 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 05.03.21 Social
  Nyt ungdomspanel skal rådgive regeringen om trivsel

  Regeringen har nedsat et nyt, hurtigarbejdende ungdomspanel. Panelet skal både komme med anbefalinger til, hvordan man kan rette op på den mistrivsel, som corona-krisen har skabt, og se på, hvordan man generelt kan forbedre ungdomslivet.

 • 02.03.21 Social
  Første spadestik på ny døgnvarmestue i Aarhus

  Tirsdag d. 2. marts begynder arbejdet med at etablere en ny varmestue på arealet ved Godsbanen.

 • 26.02.21 Social
  Hver fjerde københavnske forælder ved ikke, om deres barn taler med ekstremister online

  En ny undersøgelse viser, at hver fjerde københavnske forælder ikke ved, hvem deres barn taler med online. Det er problematisk under en coronakrise, hvor børn og unge tilbringer ekstra meget tid bag skærmen, da det kan give grobund for ekstremister. Det mener beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), der nu sætter en oplysningskampagne i gang med hjælp til forældrene.

 • 26.02.21 Social
  God nyhed – flere lære- og praktikpladser

  Nye tal fra Undervisningsministeriet viser, at der i 2020 er indgået i alt 47.855 lære- og elevpladser på erhvervsuddannelserne imod 43.856 i 2019. Det er en stigning på 3999 pladser - eller godt 9 pct. ”Det er et fantastisk resultat”, siger FH's næstformand Nanna Højlund.

 • 26.02.21 Social
  Kontrolenhed mod social dumping har gennemført 28 kontroller

  Der skal være ordentlige løn- og arbejdsvilkår på statens arbejdspladser, og derfor oprettedes der i juni 2020 en kontrolenhed, der på uanmeldte kontrolbesøg skal sikre medarbejdernes vilkår. Enheden begyndte arbejdet i oktober og har ved årsskiftet gennemført 28 kontroller.