#hackhadet Awardshow 2018 - unges bedste løsninger på online had og vold

#hackhadet har engageret omkring 600 unge i at udvikle modsvar og alternativer til online had og vold. Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste, mest kreative og lovende løsninger på Bremen Teater i København. Kom og vær med.

Hadefulde kommentarer på sociale medier og propaganda med opfordringer til vold. Det er hverdag for unge, når de færdes på nettet.

De seneste 5 måneder har #hackhadet-kampagnen engageret omkring 600 unge fra hele landet i at udvikle løsninger som modsvar og alternativer til online had. Det er sket på 11 hackathons, kreative designsprints, gennemført i samarbejde med skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger i hele landet.

Se alle de unges ideer og løsninger på hackhadet.dk

Awards på Bremen Teater

Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste, mest kreative og lovende ideer og løsninger på #hackhadets Awardshow på Bremen Teater i København.

Kom og vær med. Hør om kampagnen og se og hør om de nominerede løsninger.

Lakserytteren Rasmus Kolbe er vært, du kan også møde Ruben Søltoft og Geeti Amiri.

Det er gratis at deltage – du skal bare tilmelde dig på Eventbrite senest den 14. maj.

#hackhadet-kampagnen er sat i gang af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme. Kampagnen er gennemført af SUS og Implement Consulting Group i samarbejder med skoler, uddannelsessteder, foreninger og unge fra hele landet.

www.hackhadet.dk – #hackhadet på Facebook

 

 

Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 81 | Events: 46 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 14.06.21 Social
  Efter fire ugers sit-in protest begynder syriske demonstranter nu sultestrejke foran Christiansborg

  I lørdags d 12 juni gik en stor demonstration gennem byens gader. “Listen to us, listen to us, Danmark for alle og Syrien, ikke sikker”, lød råbene. Det var den anden store demonstration til støtte for den syriske sit-in protest, som nu i næsten fire uger har samlet hundredevis af syrere fra hele landet på Christiansborgs Slotsplads, deriblandt er nogle udvisningstruede.

 • 10.06.21 Social
  Rekrutteringskrise kræver national handlingsplan

  Pædagogandelen falder over hele landet. Ambitionerne om flere pædagoger til børnene og højere kvalitet i daginstitutionerne risikerer dermed at kuldsejle, allerede inden vi er kommet i gang.

 • 08.06.21 Social
  Flere danskere køber kopivarer uden at vide det, når de handler på nettet

  Knap hver femte mellem 15 og 24 år køber kopivarer uden at vide det, når de handler tøj, sko og makeup på nettet, og risikerer både at støtte organiseret kriminalitet og udsætte sig selv for fare.

 • 07.06.21 Social
  Fængselsbetjent overfaldet i dansk fængsel

  ”Vores advarsler blev overhørt”. Sådan lyder kritikken fra Fængselsforbundet, efter en kvindelig fængselsbetjent onsdag blev overfaldet af en psykisk syg indsat i Herstedvester Fængsel.

 • 04.06.21 Social
  Vedtager ny lov: Skal regulere tech-giganter

  Et stort flertal i Folketinget har i dag vedtaget lovforslaget om ophavsret. Danske medier får nu retten til at lave kollektive aftaler med tech-giganter, som Facebook og Google, og kræve betaling for brugen af nyheder. Loven betyder også, at onlinedelingsplatforme, fx YouTube, fremover skal indgå aftaler med rettighedshaverne, hvis de vil vise musik eller videoer.