Hammer & Hollænder

Hammer & Hollænder

Snogegårdsvej 27, 2820 Gentofte

Telefon: 5190 6623 Website: www.hammerhollaender.dk E-mail:

Der tegner sig et billede af, at det offentlige står på en brændende platform. Der skal trædes nye stier i opgaveløsningen, og det kræver stort mod og risikovillighed i ledelse og styring.

Som organisationsentreprenører bistår vi organisationer og ledere med praktiske greb til at designe og gennemføre forandringer inden for den offentlige velfærdsproduktion. Fx ved strukturændringer, samarbejde mellem civilsamfund, frivillige og forvaltning og afbureaukratisering.  

Vi kan vores håndværk og kommer klædt på til at bistå jer, når I skal lede og tilrettelægge det gode forandrings- og forankringsarbejde. 

Vi arbejder altid med afsæt i at mobilisere engagementet og at udvikling skal skabe fremdrift i driften - vores udgangspunktet er altid: hvor lidt kan I nøjes med?

 

 

Blogs

 • Digitale forandringer gør ledelse til en skabertjans
  08.08.18 Ledelse

  Digitale løsninger og ny teknologi er ikke plug-and-play løsninger, der af sig selv giver effektivitet og kvalitet. Der er brug for en aktiv og driftsnær fortælling om teknologien som værdifuld medspiller i samarbejdet med og om borgeren.

 • Fra 1 - 100 i et stærkt silo-samspil
  23.03.18 Ledelse

  Udvikling af et stærkt tværgående samspil bliver ved med at være noget, de kommunale organisationer skal dedikere et særligt fokus. "Samspilsmaskinen" er vores forslag til en dynamisk og praktisk tilgang, der sætter kraft på samspillet.

 • Ventetid er værditid: Sådan kan vi bruge den smart
  08.12.17 Ledelse

  Ventetid. En uproduktiv stilstand, forbundet med utålmodighed og usikkerhed. Men ventetid er også ledig tid med stort potentiale for at styrke dit ledelsesarbejde

 • Afbureaukratisering – bureaukratens nye kerneopgave?
  22.09.17 Ledelse

  “Tilbage til kerneopgaven” lyder det på de offentlige arbejdspladser. Erkendelsen er til stede: Styringen har taget overhånd, og bureaukraternes egen tilgang er en del af problemet. Der er brug for en ny form for bureaukratisk professionalisme.

 • Dyrk kritik som professionel drivkraft
  13.09.17 Ledelse

  Som offentlig leder er det en nødvendig kompetence og en særlig balanceakt at være kritisk på en respektfuld, insisterende og udfordrende måde. Hvordan du lykkes med kritisk ledelse fortjener opmærksomhed.

 • Effektiv velfærdsproduktion starter med produktive møder
  07.08.17 Ledelse

  Er I for gode til at spilde hinandens tid på møder? Gode møder er essentielle i velfærdsproduktionen. Husk de praktiske greb til mødeledelse - de virker i al deres banalitet.

 • Skal vi mødes i udkanten og tage håbet med hjem?
  19.06.17 Ledelse

  På Folkemødet står de samfundsmæssige problemer i kø - så hvorfor ender det ikke i en stemning af håbløshed? Selv forlader vi Folkemødet grebet af håb og med indtryk af ikke at være alene. Her er vores bud på, hvordan håbet får gode betingelser.

 • Begejstring - er du med i fangelegen?
  21.05.17 Ledelse

  Forandringsledelse er en kampplads - og nu skal vi være begejstret, men er det rimeligt? Der er brug for at arbejde med at mobilisere engagementet.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner