Helsingør ansætter ny kultur- og fritidsdirektør

Henter ny direktør for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand i Halsnæs Kommune.

Kim Jørgensen skal særligt have ansvar for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand.

Helsingør Kommune får nyt medlem af direktionen fra starten af det nye år, hvor Kim Jørgensen tiltræder som direktør med særligt ansvar for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand. Kim Jørgensen kommer bl.a. med erfaring fra direktørstillinger fra Halsnæs og Dragør kommuner, hvor han har haft ansvar for områder som teknik, miljø, sundhed, idræt og kultur.
 
Kommunaldirektør Stine Johansen glæder sig til at byde Kim Jørgensen velkommen i direktionen fra årsskiftet:
 
”Jeg glæder mig meget til at få Kim ombord og få en fuldtallig direktion fra starten af det nye år. Kim tager masser af god erfaring med sig til Helsingør. Jeg er sikker på, at han vil falde godt ind i en direktion, hvor vi tænker på tværs og er meget optaget af dialog og af ikke bare at være direktører for enkeltområder men at få skabt sammenhæng i hele organisationen. Varmt velkommen til ham!”
Kim Jørgensen glæder sig til nye opgaver og udfordringer i Helsingør Kommune:
 
”Helsingør er en kommune i en meget spændende udvikling. Kommunen har et unikt miks af by, historie, natur og fantastiske udbud af kultur og events, der trækker hundredetusindevis af besøgende til hvert eneste år. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og jeg vil i særlig grad have øje for at styrke de tværgående samarbejder i kommunen så vi fortsætter den gode udvikling i Helsingør Kommune.”
Emneord: Halsnæs Kommune, Helsingør Kommune, Kommunaldirektører, Kim Jørgensen, 281117
Helsingør Kommune på DenOffentlige.dk Helsingør Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 26.09.18 Infrastruktur
  Nordsjælland: Motorvej et skridt nærmere

  Ny VVM-undersøgelse fra Vejdirektoratet konkluderer, at en udvidelse af motortrafikvejen mellem Hillerød og Allerød til motorvej vil gavne både fremkommeligheden, gøre det sikrere at køre på vejen samt forkorte rejsetiderne.

 • 16.03.18 Velfærd
  Ni borgmestre viser Løhde en vej frem: En borger - en plan

  Ni frikommune-borgmestre står sammen om et opråb til innovationsminister Sophie Løhde: Vi skal af med det nuværende kludetæppe af lovgivning, der spænder ben for kommunernes arbejde og komplicerer borgernes hverdag.

 • 07.02.17 Infrastruktur
  Helsingør bygger nyt stadion

  ”Det gamle stadion er udtjent og derfor har et stort flertal i byrådet besluttet sig for et nyt stadion på Gl. Hellebækvej, hvor det var vigtigt for os og en stor ambition, at der også bliver taget hensyn til andre idrætsgrene og områdets karakter," siger borgmester Benedikte Kiær.

 • 26.01.17 Infrastruktur
  Kongernes Nordsjælland: Nationalparken vokser sig større

  Antallet af lodsejere, der gerne vil være med i den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland, er vokset markant i de seneste par måneder. 200 lodsejere er blevet til 300, og for de interesserede, er sidste chance for at melde sig den 30. januar.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.