Foto: Pressefoto

Her er efterårsferien afblæst: aflyser alt

Stigende smittetal er skyld i, at alle arrangementer og aktiviteter i uge 42 aflyses.

Coronaen raser stadigvæk, og det kan man også mærke i Struer Kommune.

Coronasmitten er stadig stigende i kommunen, og søndag den 11. oktober havde Struer Kommune landets højeste incidentstal (smittede pr. 100.000 indbyggere). Det oplyses på kommunens egen hjemmeside. Det er primært blandt den yngre del af befolkningen, at smitten pt. spredes, og det får kommunen til at aflyse alle kommunale arrangementer og aktiviteter i uge 42.

Aflyses eller ændres til en anden form

“I kølvandet på det, bliver alle kommunale aktiviteter i uge 42 aflyst for at begrænse smitterisikoen. Det betyder, at arrangementer og aktiviteter på Struer Bibliotek, Struer Energi Park, Struer Museum, Struer Svømmehal aflyses eller ændres til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra,” oplyses der.

Derudover opfordrer kommunen foreninger og selvejende kulturinstitutioner, der har aktiviteter eller arrangementer i uge 42, som kan samle større grupper af personer, til at aflyse.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.