Holbæk Kommune siger farvel til direktør og chef

Den nye kommunaldirektør, Rasmus Bjerregaard, er efter et halvt år i stillingen gået igang med at sætte sit eget hold og siger nu farvel til direktør og chef.

Direktør Kenn Thomsen og chef for kerneområdet Aktiv Hele Livet Karen Schur fratræder deres stillinger. Der er indgået aftaler med begge, således at begge har sidste arbejdsdag fredag d. 25. november.
 

”Direktør Kenn Thomsen har ført dele af Holbæk Kommune gennem store forandringer, og den indsats vil vi gerne takke ham for. Som direktør har han blandt andet fået en svær reorganisering på plads. Samtidig skal der også lyde en stor tak til Karen Schur for de initiativer, som hun ført ud i livet samt hendes ledelse af et af vores vigtigste velfærdsområder i kommunen. Men det er også en tid præget af forandringer, og dette giver kommunen mulighed for at finde nye profiler til opgaverne,” fortæller borgmester Søren Kjærsgaard.
 
Også adm. direktør Rasmus Bjerregaard takker begge for deres indsats i Holbæk Kommune. Men pointerer samtidig, at der skal kigges fremad mod håndteringen af nye udfordringer.
 
”Holbæk Kommune har de seneste år været inde i en rivende udvikling. Men både Holbæk og resten af landets kommuner står også over for nye vilkår med øgede krav til blandt andet vores styring. Med muligheden for nu at kunne ansætte en ny direktør og ny chef ser jeg frem til at sætte et hold, som fortsat kan bringe Holbæk sikkert fremad. Jeg vil gerne takke Kenn og Karen for den store indsats, som de har ydet for Holbæk Kommune. Jeg har lært dem at kende som en dygtig chef og en dygtig direktør, og de efterlader begge et positivt indtryk,” udtaler Rasmus Bjerregaard.
 
Økonomiudvalget har i dag godkendt Kenn Thomsens fratrædelsesaftale, som forelægges Byrådet på det kommende Byrådsmøde den 14. december 2016. I december besluttes og igangsættes processen med ansættelsen af en ny direktør. Der konstitueres ikke en direktør i stedet for Kenn Thomsen.
 
Emneord: Holbæk Kommune, Rasmus Bjerregaard, Kenn Thomsen, 221116
Holbæk Kommune på DenOffentlige.dk Holbæk Kommune
Aktivitet: Artikler: 43 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 23.11.16 Henrik Nielsen
  Når topfolkene dynes de skal sætte deres eget hold

  Sætningen at "sætte sit eget hold" eller
  Et brugt utallige hende de seneste 5-10 år når der fyres.
  Den offentlige kultur er deprimerende respektløs - et smid væk kultur, det snart bør stoppe.
  Smid væk kulturen gennemsyrer efterhånden privatliv og arbejdsliv, det ses i flere udsendelser på tv, hvor der hele tiden luges ud og reduceres i "legens" og underholdningens navn. Folk bliver skilt og arbejdspladser fyrer dem, der sige noget - hvordan kan I tillade jer det. Jer der befinder jer på et sidespor.
  Op på hesten, dyrk lidt værdibaseret ledelse og skråt management by Fear.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 15.08.14 Ledelse
  Budget med borgerne

  Normalt foregår Holbæk Byråds arbejde med budgettet bag lukkede døre. Men i år var både virksomheder, borgere og medarbejdere inviteret med i arbejdet.

 • 19.12.14 Politik
  Hjørring, Holbæk, Odense og Aalborg bliver antidopingkommuner

  Kulturminister Marianne Jelved og minister for sundhed og forebyggelse Nick Hækkerup har udvalgt Hjørring, Holbæk, Odense og Aalborg Kommuner til antidopingkommuner i 2015 – 2017.

 • 19.01.12 Infrastruktur
  IT-system jagter sociale bedragere

  En ekstra medarbejder, mere aktiv brug af IT-redskaber og tættere samarbejde med ydelsesafdelingerne i Holbæk Kommune. Det skal nedbringe antallet af afgørelser på det sociale område, der underkendes af det Sociale Nævn. Det Sociale Nævn omgjorde i 2011 7 ud af 22 sager fra Holbæk Kommune, mens tre sager er blevet sendt tilbage til revurdering.