Hugo Pedersen stopper som kommunaldirektør

Efter succesfuldt at have gennemført en række administrative reformer i Gribskov Kommune har kommunaldirektør Hugo Pedersen valgt at fratræde.

Borgere og ansatte i Gribskov Kommune skal have ny øverste chef for kommunens administration.

Det sker, fordi Gribskov Kommunes kommunaldirektør, Hugo Pedersen, har valgt at fratræde sin stilling efter at have løst en række vigtige opgaver med reformer af kommunens administration.

Hugo Pedersen

Borgmester Kim Valentin (V) siger:

”Jeg vil gerne beklage kommunaldirektørens beslutning, fordi Gribskov i de seneste to år har haft stor glæde af Hugo Pedersens kompetencer og indsats. Jeg respekterer selvfølgelig, at han er kommet til den beslutning, og ønsker ham alt det bedste fremover”.

Kommunaldirektør Hugo Pedersen meddelte i dag økonomiudvalget sin beslutning på dagens møde.

Kommunaldirektøren har i de seneste to år haft fokus på en række konkrete udviklingsprojekter, som han blev ansat til at løse. Én af opgaverne var at indføre en helt ny struktur i kommunens administration, så Gribskov Kommune fortsat kan levere velfærd på et højt niveau til borgerne trods presset på kommunernes økonomi.

En anden opgave har været at fokusere den strategiske indsats i Gribskov Kommune. Det har betydet, at kommunen nu styres efter strategiske årsplaner, som sætter retningen for hele kommunens organisation.

Desuden er den økonomiske styring af Gribskovs økonomi kommet i strammere tøjler, fordi kommunen nu arbejder med en ny budgetproces og en mere moderne økonomistyring.

”De opgaver, som jeg for to år siden blev ansat til løse på den korte bane, er nu løst. Det har for mig været en anledning til at vurdere min jobsituation. Og derfor har jeg besluttet mig til at prøve min viden og kompetencer af på nye opgaver, siger kommunaldirektør Hugo Pedersen.

Kommunaldirektøren fratræder ved udgangen af februar.

Emneord: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Kim Valentin, Økonomistyring
Gribskov Kommune på DenOffentlige.dk Gribskov Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 26.01.17 Infrastruktur
  Kongernes Nordsjælland: Nationalparken vokser sig større

  Antallet af lodsejere, der gerne vil være med i den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland, er vokset markant i de seneste par måneder. 200 lodsejere er blevet til 300, og for de interesserede, er sidste chance for at melde sig den 30. januar.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.

 • 16.12.14 Politik
  Borgmester vil bremse skatte-åleri

  Der var en god dialog om mulighederne for at bremse virksomheder, som udnytter skattereglerne til at slippe for skat, da Mellemfolkeligt Samvirke tirsdag 16. december mødtes med borgmester Kim Valentin (V).

 • 29.04.10 Infrastruktur
  Fujitsu vinder Haderslev Kommunes Økonomisystem

  Fujitsu og Silkeborg Data har vundet afholdte EU-udbud om at levere it-systemer for hhv. økonomi og løn til sønderjyske Haderslev Kommune. Kommunen har dermed valgt at fortsætte med at bruge Fujitsus økonomiløsning, Prisme, med en udvidelse af funktionaliteterne.