Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3 enkle tips til at komme af med lugte på badeværelset

Hus og have

22/12/2023 07:08

J. Bøgen

Det behøver ikke være svært!

Lugte kan forekomme i ethvert rum i huset, selvom badeværelset ofte er en af ​​de værste syndere. Rengøringseksperter har delt de bedste naturlige midler til at forvise lugte i dit badeværelse.

Det skriver Express.

Blegemiddel er et af de mest almindelige rengøringsprodukter til hårde pletter og lugte - især på badeværelset til at rengøre porcelæn og keramiske overflader.

Selvom det ofte er effektivt til at rense tilstoppede afløb, snavsede toiletter og mugne overflader, har eksperter afsløret, at naturlige midler er meget mere effektive for langtidsholdbare resultater.

Alex Beckwith, ekspert på badeværelsesrengøring hos Victorian Plumbing, fortalte: 

"Badeværelseslugte er almindelige i mange hjem. Med opbygningen af ​​fugt kan stærke lugte begynde at dannes, hvilket gør det vigtigt at holde dit badeværelse rent og pænt"

Han forklarede, at mange almindelige husholdningsartikler fungerer som naturlige lugtfjernere - og du har dem sikkert allerede ved hånden.

Olier og citronsaft

Essentielle olier, bliver ofte brugt til at sprede hyggelige dufte rundt omkring i hjemmet. Og dem kan man vælge også at anvende på badeværelset, da det hurtigt spreder en mere behagelig duft.

"Æteriske olier kan bruges effektivt til at maskere alle lugte, der allerede er opbygget. Disse kan bruges i en spray eller diffuser, eller vatkugler placeret rundt om dit badeværelse," fortalte Alex Beckwith

Citron er den mest almindelige duft, der bruges i kommercielle rengøringsprodukter og er endnu mere effektiv i sin naturlige form.

"Ved at gnide en frisk citron under kanten af ​​toilettet og lægge saften af ​​en citron i en skål natten over, kan du fjerne de lugte, der opstår." fortæller Alex Beckwith

Rengør grundigt

Det er let at fjerne eksisterende lugte med forskellige ingredienser, selvom en blanding af tre almindelige rensemidler vil fungere bedst i det lange løb.

"Forebyggelse er altid bedre end at behandle problemet når det er opstået, så det er vigtigt at sørge for at rense dit toilet ordentligt. En opløsning af bagepulver, hvid eddike og citronsaft er altid et lovende valg."

Magien sker, når bagepulveret reagerer med den hvide eddike. Den blanding kan løfte mange hårde pletter og snavs, og citronen er med til at sprede en ren duft.

Mest Læste

Annonce