Foto: Screenshot, @neat.caroline / TikTok
Foto: Screenshot, @neat.caroline / TikTok

Ekspert advarer:Tøjkurven og 5 andre ting, du ikke bør opbevare i dit soveværelse

Hus og have

07/04/2024 15:16

J. Bøgen

Jeg skal vist have flyttet lidt om i weekenden ...

En rengøringsentusiast er gået på TikTok for at dele seks ting, hun aldrig ville have i sit soveværelse for at opretholde et friskt miljø. Ifølge ekspert Caroline Solomon er soveværelset et sted for afslapning og fornyelse, så både renlighed og friskhed bør få lige stor betydning.

Det skriver Express.co.uk.

Kvinden er kendt som @neat.caroline på TikTok, og der deler hun som rengøringsfagperson ofte sine råd med over de 242.000 følgere på platformen. I en nylig video opregnede Caroline flere fejl, der kan hindre opretholdelsen af et friskt soveværelse.

Flyt tøjkurven og smid (nogle) af puderne væk

Hun begyndte med problemet med at have for mange puder.

Den anden genstand, som hun foreslår, bør holdes uden for soveværelset, er skraldespanden. Caroline anbefaler at placere skraldespanden på badeværelset for at forhindre, at ubehagelige lugte påvirker soveværelsets friskhed.

Det samme gælder for beskidte tøjkurve, som Caroline råder til at holde inde i et skab: "Samme idé her," forklarede hun. "Hvis det er muligt, så hold det i garderoben for at bevare en frisk duft i soveværelset."

Ifølge rengøringsentusiast er det afgørende at forhindre rod i at akkumulere i soveværelset, da det kan påvirke mental klarhed negativt.

Rod er blevet fundet at øge stresshormoner og kompromittere miljøets friskhed. Ydermere fraråder Caroline at have en arbejdsplads inden i soveværelset og foreslår at placere den i et separat rum.

At tilbringe en betydelig mængde tid i det samme rum, hvor du sover om natten, kan tære på din energi og efterlade dig følelse træt.

Endelig fraråder Caroline at have spejle vendt mod sengen, da det går imod en af grundprincipperne inden for feng shui: "Ifølge feng shui kan placering af et spejl over for din seng forstærke negativ energi," forklarede hun. "Overvej at bruge kunstværker i stedet."

Mest Læste

Annonce