Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

En pose med vand og nogle mønter: Sådan slipper du nemt af med fluer

Hus og have

02/02/2024 08:11

J. Bøgen

Derudover har rengøring også en del at skulle have sagt.

Danskerne glæder sig, da det føles som om det varme vejr endelig er kommet for at blive, men med stigende temperaturer kommer den stadigt stigende tilstedeværelse af irriterende fluer.

Det skriver Mirror.

Så snart du åbner din havedør eller vindue for at lukke noget frisk luft ind, ser det ud til at du invitere en masse væsner indenfor for at forårsage kaos – men det viser sig, at der er en måde at afskrække dem på.

Hjælp mig af med fluerne!

Fans af rengøringssensationen Mrs Hinch, hvis rigtige navn er Sophie Hinchliffe, har delt et utroligt hack, der har reddet dem fra insekter, der invaderer deres hjem – og det er så enkelt.

En kvinde, der skrev på Mrs Hinchs rengøringstip-side, spurgte:

"Hvad er den bedste ting til at slippe af med fluer? Bor i nærheden af ​​en kofarm, og de begynder allerede."

En ivrig rengøringsfan delte et fantastisk tip, som mange andre var taknemmelige for.

De bad hende få fat i en gennemsigtigt plasticpose, nogle mønter og noget vand.

En mønt, en pose og noget vand

Ifølge kvinden er alt, hvad du skal gøre, blot at fylde en plasticpose halvt med vand og putte et par mønter indeni - hvilket skaber den perfekte flueafskrækkelse.

Når posen hænges op i nærheden af ​​dine åbne vinduer, vil fluer tilsyneladende styre udenom, fordi de mærker fare. De forklarede:

"Læg ​​et par øre i en klar pose i vand og hæng det op ... (du skal dog skifte vandet i ny og næ). Fluer og hvepse tror, ​​det er et hvepsebo og holder sig væk! Jeg gjorde dette i dag, jeg hængte det i midten af ​​de franske døre ind til udestuen. Jeg har kun set én flue i dag, det er et forsøg værd!"

Ifølge Express.co.uk virker tricket, fordi fluer har sammensat syn, hvilket betyder, at de ser tingene anderledes end, hvordan vi ser dem.

Det betyder, at fluerne ser posen med vand flere gange på én gang, og sammen med mønterne skaber det et prisme, der skaber en regnbue af farver og gør ondt i fluernes øjne.

Renhed gør en forskel

Der er andre måder at få fluer ud af dit hjem på, og det hele starter med at sørge for, at dit hjem er rent.

Skadedyrsbekæmpelsesekspert hos PriceYourJob.co.uk, Walter Murphy, fortalte:

"Den bedste måde at slippe af med fluer er ved at sørge for, at dit hjem er rent og fri for sukkerholdige stoffer, rådnende kød eller andet affald. Dette vil involvere at tørre overflader af og tømme skraldespanden så ofte som muligt for at forhindre fluer i at blive hængende i dit hjem. Du kan også bruge naturlige afskrækningsmidler, såsom æblecidereddike, for at slippe af med fluer."

Mest Læste

Annonce